Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rute alternative pentru Autostrada Soarelui la intoarcerea din minivacanta

Adevărul Adevărul,
Rute alternative pentru Autostrada Soarelui la intoarcerea din minivacanta

Politistii actioneaza luni, 8 iunie, in dispozitivul de siguranta rutiera pentru fluidizarea traficului pe autostrada A2 Bucuresti Constanta, avand in vedere aglomeratia care s-a creat in minivacanta de Rusalii. Turistii care au petrecut in weekend pe litoral se vor intoarce astazi acasa. continuă pe Adevărul

Imaginile revoltatoare filmate de Mihai Gadea pe Autostrada Soarelui: Este strigator la cer!

Mihai Gadea a fost in weekend pe litoralul romanesc iar la intoarcerea in Bucuresti a fost nevoit sa petreaca zeci de minute in trafic pe Autostrada Soarelui.

Fara lucrari pe Autostrada Soarelui, intre 15 iunie si 15 septembrie, promite ministrul Transporturilor

Pe Autostrada Soarelui nu va exista niciun blocaj cauzat de lucrari de intretinere, in intervalul 15 iunie - 15 septembrie, a anuntat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care considera anormal ca, in sezonul estival, compania de drumuri sa execute lucrari pe autostrada catre mare, scrie Agerpres.

Aglomeratie uriasa pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers catre Capitala

Romanii se intorc de la mare in aceasta seara, iar pe Autostrada Soarelui pe sensul de mers catre Bucuresti, e mare aglomeratie.

Aglomeratie pe Autostrada Soarelui din cauza lucrarilor la carosabil

Circulatia pe Autostrada Soarelui se desfasoara cu greutate in zona segmentelor in care drumarii int.

De Rusalii, restrictii de circulatie pentru camioane pe Autostrada Soarelui

Circulatia autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone este restrictionata pana luni pe autostrada A2 Bucuresti-Constanta, cu ocazia Rusaliilor.

Se circula in coloana pe Autostrada Soarelui, catre litoral, in zonele in care sunt lucrari

O coloana de masini s-a format pe o portiune a Autostrazii Soarelui, catre litoral, unde se fac lucrari. Politia recomanda ruta alternativa DN 3 Bucuresti Fundulea Lehliu Gara.

Viata dupa carantina: Se aglomereaza Autostrada Soarelui, catre litoral. Vezi care sunt rutele ocolitoare

O coloana de masini s-a format pe o portiune a Autostrazii Soarelui, catre litoral, unde se fac lucrari. Politia recomanda ruta alternativa DN 3 Bucuresti Fundulea Lehliu Gara, transmite Mediafax.

Trafic in crestere pe Autostrada Soarelui, spre Constanta. Aglomeratie in zonele cu lucrari

Valorile de trafic sunt in crestere, duminica dimineata, pe sensul catre Constanta al autostrazii A2, anunta Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane. Este aglomeratie in special in zonele in care se realizeaza lucrari de refacere a carosabilului.

VIDEO Trafic intens pe Autostrada Soarelui, in sensul spre mare

Valorile de trafic sunt in crestere, sambata dimineata, pe sensul catre Constanta al autostrazii A 2, in zona in care se efectueaza lucrari la carosabil, anunta Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )