Libnet.ro
UNICEF

20:15

Rutina zilnica de ingrijire a unui barbat. Pasii pe care trebuie sa ii urmeze pentru un ten sanatos

Antena3 Antena3,
Rutina zilnica de ingrijire a unui barbat. Pasii pe care trebuie sa ii urmeze pentru un ten sanatos

Vorbim mereu despre ingrijirea tenului femeilor. insa, aflati ca si barbatii ar trebui sa acorde atentie acestui aspect. Potrivit specialistilor, orice domn care isi doreste o piele sanatoasa are de parcurs cativa pasi in fiecare zi. Si atentie, din cand in cand, poate trece si pragul medicului estetician. continuă pe Antena3

Programul Noua Casa 2020. Salariul minim pe care trebuie sa-l ai pentru credit la banca

Programul Noua Casa 2020 a inceput de pe 15 august, iar bancile au deja oferte tentante pentru cei care vor sa isi cumpere o locuinta. Iata care este salariul minim pe care trebuie sa il ai pentru credit! Noua Casa 2020 a inceput pe 15 august Dupa ani de zile in care romanii si-au putut .

Cum se fac corect gogonele murate pentru iarna. Reteta pe care trebuie s-o afle gospodinele

Sezonul cald s-a terminat, iar mare parte din gospodine prefera sa se ocupe acum de muraturile pentru iarna. Care este reteta perfecta pentru gogonele murate si ce trebuie sa faci pentru a nu da gres? Reteta pentru gogonele murate Romanii adora ca langa felurile de mancare de cele mai multe ori cat mai grase si .

Cum scapi de mahmureala. Trucurile simple care trebuie stiute dupa o seara in oras

Ai petrecut prea tare aseara? Ficatul iti tipa, capul iti bat, esti o epava frematatoare. Fie ca este vorba de o prajitura sau de o halba de apa, cu totii avem remedii pentru a scapa de mahmureala, dar care este cel mai bun leac? Cum scapi de mahmureala, dupa o noapte de petrecere Mahmureala este .

TikTok atentioneaza ca circula un clip cu o sinucidere a unui barbat din America

Aplicatia TikTok a anuntat utilizatorii ca existaanumite imagini cu un barbat din America care isi pune capat zilelor. Videclipul cu americanul care se sinucide a fost transmisin direct si pe.

Cele mai bune launchere pentru Android pe care trebuie sa le incerci acum

Modul in care aranjam, organizam si interactionam cu aplicatiile noastre se numeste launcher. Launcherele constau de obicei dintr-o serie de ecrane de pornire, unde putem aranja comenzi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )