Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ryanair relanseaza zborul Bucuresti Timisoara, din 4 septembrie

Hotnews Hotnews,
 Ryanair relanseaza zborul Bucuresti Timisoara, din 4 septembrie

Ryanair a anuntat, joi, relansarea cursei Bucuresti - Timisoara incepand cu 4 septembrie. Acesta va fi operational de trei ori pe saptamana, in timpul programului de vara, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Ce se intampla cu alegerile locale din septembrie. Anuntul presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa, miercuri, de la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, in cadrul careia a atins subiecte precum majorarea alocatiilor si pensiilor, domeniile in care vor fi investiti banii de la Bruxelles, dar si perioada electorala, inceputa astazi. Klaus Iohannis, despre alegerile locale din septembrie Perioada electorala aferenta alegerilor .

Ce se intampla cu scolile din septembrie. Anunt de ultima ora

Daca momentul in care ridicarea restrictiilor intarzie sa apara, elevii se vor intoarce la scoala in conditii cu totul speciale. Pentru moment, se vorbeste despre mutarea lor in containere sau corturi, pentru a se respecta distantarea sociala, sau mai putin elevi in clase, ore mai scurte, plus alte limitari, sau chiar descentralizarea deciziei, pe fiecare .

Cat de poluat este aerul in Romania? B1 TV va difuza o rubrica zilnica despre calitatea aerului din Bucuresti si din principalele orase ale tarii

B1 TV este prima televiziune din Romania care difuzeaza, incepand de luni 27 iulie, o rubrica zilnica dedicata calitatii aerului din Bucuresti si din principalele orase ale Romaniei. Rubrica este.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2887 seconds )