Libnet.ro
UNICEF

01:06

S-a stabilit ora la care Simona Halep va juca marti cuYanina Wickmayer

Adevărul Adevărul,
S-a stabilit ora la care Simona Halep va juca marti cuYanina Wickmayer

Simona Halep a participat de patru ori la turneul de la Beijing, cel mai bun rezultat al ei fiind calificarea in sferturile de finala, in 2014. Anul trecut, ea a abandonat in turul al doilea, la scorul de 4-5, in partida cu spaniola LaraArruabarrena, din cazua unei accidentari. continuă pe Adevărul

LIVETEXT, dupa ora 14.00 Simona Halep - Petra Kvitova, in semifinale la Wuhan

Simona Halep va juca azi, dupa ora 14. 00 in semifinalele turneului Premier 5 de la Wuhan, unde o va avea ca adversara pe cehoaica Petra Kvitova.

WTA Beijing: Simona Halep vs Yanina Wickmayer se va juca marti, nu inainte de ora 09:30

Cap de serie numarul patru, Simona Halep o va intalni marti 4 octombrie) pe Yanina Wickmayer, Belgia - locul 56 WTA, in turul doi al turneului Premier Mandatory de la Beijing China Open). Partida nu va incepe inainte de ora 09:30, ora Romaniei.

LIVE Simona Halep-Petra Kvitova in semifinale la Wuhan Open

Simona Halep va juca, vineri de la ora 14:00, in semifinalele turneului WTA Premier 5 de la Wuhan cu Petra Kvitova, jucatoare in fata careia are avantaj la general. Meciul se poate vedea aici cu streaming live, de la ora 14:00. conditia e sa ai un cont pe Betano. com si minim 0,50 debani in cont).

WTA: Petra Kvitova vs Simona Halep 6-1, 6-2/ Ziua fasta a Petrei - Halep, eliminata fara drept de apel in semifinale

Petra Kvitova 16 WTA) a castigat de-o maniera categorica partida cu Simona Halep primul succes din circuit in fata sportivei noastre), performanta in urma careia s-a calificat in finala turneului Premier de la Wuhan. Jucatoarea din Cehia a servit foarte bine, a returnat incredibil si nu i-a dat nicio sansa Simonei. A fost 6-1, 6-2 dupa o ora si sapte minute. Raportul loviturilor castigatoare spune totul despre desfasurarea partidei de vineri: 34-7 pentru Petra.

Simona Halep, spulberata in semifinale la Wuhan de Petra Kvitova, o jucatoare antrenata de cel pe care romanca il concedia prin SMS in 2014

Petra Kvitova a invins-o fara drept de apel pe Simona Halep in semifinale turneului de tenis Premier 5 de la Wuhan cu scorul de 6-1 6-2, intr-o ora si opt minute. Petra Kvitova, numarul 16 WTA,.

GAME cu GAME Simona Halep-Petra Kvitova in semifinale la Wuhan Open

Simona Halep a jucat, vineri de la ora 14:00, in semifinalele turneului WTA Premier 5 de la Wuhan cu Petra Kvitova, jucatoare in fata careia are avantaj la general. Meciul s-a putut vedea aici cu streaming live, de la ora 14:00. conditia e sa ai un cont pe Betano. com si minim 0,50 debani in cont).

Horia Tecau: E o chestiune de timp pana cand Simona Halep va castiga un Grand Slam si va ajunge numarul unu

Horia Tecau a dialogat cu presa, castigatorul Wimbledonului din 2015 atingand subiecte precum parteneriatul cu Jean-Julien Rojer, faptul ca si-ar dori sa mai participe la o editie a Jocurilor Olimpice, ideea de a evolua din nou alaturi de Florin Mergea si traseul pe care crede el ca il va avea Simona Halep in circuitul WTA. E o chestiune de timp pana cand Simona Halep va castiga un Grand Slam si va ajunge numarul unu, a fost de parere Horia.

Simona Halep dupa infrangerea de la Wuhan: Nu am stiut exact ce trebuia sa schimb. Era foarte dificil sa fac mai mult

Simona Halep, locul 5 WTA, a ratat calificarea in ultimul act al turneului Premier de la Wuhan, fiind invinsa categoric in semifinale de Petra Kvitova 16 WTA), scor 6-1, 6-2. Jucatoarea din Romania a laudat prestatia adversarei sale, mentionand ca nu a stiut ce sa schimbe in jocul ei. Era dificil sa fac altceva. Am incercat sa fac cateva ajustari. Dar cred ca nu a fost suficient, a spus Halep.

Simona Halep poate reveni pe locul 3 in clasamentul WTA. Care e conditia pentru a se indeplini asta

Simona Halep lupta azi la Wuhan nu doar pentru trofeu, ci si pentru revenirea pe podiumul clasamentului mondial WTA.

VIDEO Simona Halep, nominalizata la lovitura lunii septembrie

Simona Halep a fost nominalizata de WTA la categoria lovitura lunii septembrie, cu o executie din partida cu Petra Kvitova, la Wuhan 6-1, 6-2 pentru Kvitova). Halep se lupta cu Kirsten Flipkens, Agnieszka Radwanska, Angelique Kerber si Caroline Wozniacki.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )