Libnet.ro
UNICEF

21:15

Ce s-ar intampla daca ar IESI din Uniunea Europeana? Prima SURPRIZA in urma alegerilor europarlamentare din Marea Britanie si Olanda

Antena3 Antena3,
Ce s-ar intampla daca ar IESI din Uniunea Europeana? Prima SURPRIZA in urma alegerilor europarlamentare din Marea Britanie si Olanda

Prima zi a alegerilor pentru Parlamentul European a adus si prima surpriza. in Olanda, Partidul Libertatii, care se pronunta pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana, s-a clasat abia al patrulea,. continuă pe Antena3

Trei noi variante de sanctiuni impotriva Rusiei sunt luate in considerare de Uniunea Europeana

Liderii statelor din Uniunea Europeana vor avea saptamana viitoare o discutie detaliata despre o posibila inasprire a sanctiunilor impotriva Rusiei, daca statul din vestul Europei va perturba scrutinul prezidential de duminica in Ucraina, informeaza agentia Reuters.

Uniunea Europeana sustine organizarea unui scrutin liber si transparent in Ucraina

Uniunea Europeana sustine organizarea alegerilor libere, echitabile si transparente in Ucraina, afirma inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, Catherine Ashton. Reiteram sustinerea noastra pentru.

Europarlamentare 2014: Analistii estimeaza o prezenta la vot sub nivelul minim inregistrat in 2009

Prima zi a alegerilor pentru Parlamentul European a adus si prima surpriza. in Olanda, Partidul Libertatii, care se pronunta pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana, s-a clasat abia al patrulea, potrivit.

Fostul general Victor Atanasie Stanculescu va iesi din inchisoare

Fostul general Victor Atanasie Stanculescu va iesi din inchisoare. Judecatorii Tribunalului Ilfov au admis cererea de eliberare conditionata, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de 15 ani de inchisoare. in.

Exercitiu de imaginatie: Ce s-ar intampla daca ar merge la vot 15 milioane de romani?

PSD+UNPR+PC ia 40% din voturi si 15 mandate in Parlamentul European, PNL aduna 15-16%, deci vreo 6 mandate, PMP ia in jur de 10% din voturi si obtine 3 mandate etc.

Uniunea Europeana acuza oficial Credit Agricole, HSBC si JPMorgan de manipularea dobanzilor

Comisia Europeana a lansat marti acuzatii oficiale impotriva Credit Agricole, HSBC si JPMorgan pentru coalizare ilegala in scopul manipularii dobanzilor instrumentelor financiare derivate in euro. Cele trei.

Document UE: Uniunea Europeana are in vedere restrictionarea importurilor de caviar, diamante si vodca si embargouri asupra petrolului si gazelor rusesti

Liderii europeni vor avea saptamana viitoare primele discutii detaliate pe tema masurilor concrete ce pot fi luate impotriva Rusiei in cazul in care se implica in alegerile parlamentare de duminica din Ucraina. Potrivit unui document obtinut de Reuters, printre masurile avute in vedere se numara restrictii la importurile de marfuri de lux, inclusiv caviar, diamante, blanuri si vodca, si embargouri asupra petrolului si gazelor rusesti.

INFOGRAFIE Criza financiara a bagat scepticismul in Uniunea Europeana

Doua treimi din statele membre UE nu mai au la fel de multa incredere in institutiile de la Bruxelles, dupa ce au fost afectate de criza finaciara izbucnita in 2008.

Banca centrala de la Budapesta: Mai multe banci vor iesi din Ungaria

Banca centrala a Ungariei estimeaza ca mai multe banci vor iesi de pe piata locala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2639 seconds )