Libnet.ro
UNICEF

12:00

S-au desemnat castigatoarele concursului Cel mai bun cozonac. Cea mai buna pasca

Adevărul Adevărul,
S-au desemnat castigatoarele concursului Cel mai bun cozonac. Cea mai buna pasca

21 de cozonaci si opt pasti au intrat, astazi, in competitia organizata de Primaria Alexandria, toate produsele fiind preparate de gospodine din oras. continuă pe Adevărul

Craiova a castigat concursul Cel mai bun oras de vizitat 2014

Craiova s-a inscris in competitie internationala Best City to Visit Travel Tournament 2014 Cel mai bun oras de vizitat 2014). Concursul a fost organizat de bloggerul american de origine turca Anil Pola.

VIDEO Doua noi telefoane care atenteaza la titlul de cel mai bun de pe piata. Xiaomi si OnePlus urmeaza sa le lanseze

Doua noi telefoane cu procesor Snapdragon 801, cel mai performant de pe piata, vor ajunge in curand la dispozitia utilizatorilor. Chiar daca unele nu vor ajunge in Europa, ele pot fi comandate de pe internet.

Razvan Rusu, Certinvest: Companiile din sectorul energetic au, inca, potential ridicat de crestere

Fondul de investitii Certinvest BET Index a inregistrat o crestere de 2,77%, raportat la moneda europeana, in perioada 7 martie - 7 aprilie 2014, reprezentand cel mai bun plasament de pe piata fondurilor.

Colectia de arome de Igor Cobileanski, cel mai bun scurtmetraj romanesc la NexTFilmFestival

Filmul Colectia de arome in regia basarabeanului Igor Cobileanski a fost declarat cel mai bun scurtmetraj romanesc la cea de-a opta editie a Festivalului International de Film NexT, care a avut loc la Bucuresti intre 3 si 7 aprilie.

Colectia de arome de Igor Cobileanski, cel mai bun scurtmetraj romanesc la NexT Film Festival

Filmul Colectia de arome in regia basarabeanului Igor Cobileanski a fost declarat cel mai bun scurtmetraj romanesc la cea de-a opta editie a Festivalului International de Film NexT, care a avut loc la Bucuresti intre 3 si 7 aprilie.

Documentele confidentiale sunt cel mai bun lucru in procesul Apple vs. Samsung: sud-coreenii voiau sa castige cu orice pret

Samsung si Apple sunt intr-un nou proces. La fel ca acum doi ani, cea mai buna parte a acestui proces, pentru toti cei neimplicati, este prezentarea documentelor confidentiale. Samsung voia cu orice pret sa invinga Apple, iar Apple dorea sa monitorizeze utilizatorii prin retele sociale.

Cel mai vandut pictor roman expune la Muzeul de Arta din Cluj

Nicolae Maniu, artistul desemnat in presa drept cel mai vandut pictor roman, isi va expune lucrarile la Muzeul de Arta din Cluj intre 12 aprilie si 25 mai. La vernisajul expozitiei, formate din circa 90 de tablouri, participa si artistul, care s-a nascut la Turda,judetul Cluj, si acum traieste la Paris.

Chivu, laudat si compatimit de cel mai bun antrenor din lume: ce a remarcat Mourinho despre cariera romanului

Fostul capitan al nationalei si-a anuntat retragerea din activitate. Aceasta decizie nu l-a lasat indiferent pe The Special One, care a cucerit cinci trofee cu Inter, avandu-l pe Chivu in echipa.

VIDEO Olaroiu, campion in Emirate: romanul a ajuns la un bilant formidabil si poate bifa cel mai bun sezon din cariera

Fostul tehnician al Stelei a zdrobit, duminica seara, o echipa pregatita de un alt fost antrenor al ros-albastrilor si a rezolvat lupta pentru titlu cu patru etape inainte de final. Actuala stagiune poate deveni una istorica pentru Oli si Al-Ahli Dubai.

Cel mai vechi partid din Egipt sustine candidatura fostului sef al armatei la alegerile prezidentiale

Partidul nationalist Al-Wafd, cel mai vechi din Egipt, a anuntat ca va sprijini candidatura fostului sef al armatei, Abdul Fattah al-Sisi, la alegerile prezidentiale din luna mai, informeaza agentia EFE, citata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )