Libnet.ro
UNICEF

06:00

S-au pus in vanzare abonamentele si biletele pentru Concursul Enescu 2016

Hotnews Hotnews,
 S-au pus in vanzare abonamentele si biletele pentru Concursul Enescu 2016

Abonamentele si biletele individuale pentru editia din 2016 a Festivalului International George Enescu, care se va desfasura intre 3 si 25 septembrie, la Ateneul Roman din Bucuresti, au fost puse in vanzare luni, 7 martie. Tema editiei de anul acesta este Traieste-ti visul si vine cu un nou concept care va aduce pe scena concursului, alaturi de tinerii competitori, nume mondiale consacrate si laureati din anii trecuti. continuă pe Hotnews

S-au pus in vanzare abonamentele si biletele pentru Concursul Enescu 2016

Editia 2016 a Concursului International George Enescu are loc intre 3 si 25 septembrie si aduce pe scena Ateneului Roman unii dintre cei mai promitatori tineri artisti ai momentului, precum si muzicieni consacrati si laureati ai Concursului, deveniti astazi personalitati in plan international.

Abonamentele si biletele pentru Concursul Enescu 2016 s-au pus in vanzare

Editia 2016 a Concursului International George Enescu are loc intre 3 si 25 septembrie si aduce pe scena Ateneului Roman unii dintre cei mai promitatori tineri artisti ai momentului, precum si muzicieni.

Abonamentele si biletele pentru Concursul Enescu 2016se pun in vanzare pe 7 martie

Editia 2016 a Concursului International George Enescu are loc intre 3 si 25 septembrie si aduce pe scena Ateneului Roman unii dintre cei mai promitatori tineri artisti ai momentului, precum si muzicieni consacrati si laureati ai Concursului, astazi, nume importante in plan international, care vor sustine o serie de recitaluri extraordinare. Abonamentele si biletele se pun in vanzare luni, 7 martie, in reteaua Eventim.

Biletele pentru amicalul Romania - Spania s-au epuizat

Federatia Romana de Fotbal a anuntat luni ca toate biletele pentru meciul amical Romania - Spania 27 martie, ora 21:45) s-au vandut online in mai putin de doua ore.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )