Libnet.ro
UNICEF

20:00

S-a aflat cel mai mare secret al Vulpitei! Iata cate clase are Veronica Stegaru, sotia lui Viorel

B1 B1,
S-a aflat cel mai mare secret al Vulpitei! Iata cate clase are Veronica Stegaru, sotia lui Viorel

Vulpita si Viorel sunt, de cateva saptamani, personajele principale de la Acees Direct. Cei doi au venit in platoul emisiunii prezentate de Mirela Vaida si incercaa, in fel si chip, sa isi rezolve. continuă pe B1

Amenintarea coronavirus a ajuns la cel mai mare nivel de alerta! Mai multe tari europene sunt afectate

Amenintarea coronavirus a ajuns la cel mai mare nivel de alerta. Organizatia Mondiala a Sanatatii a ridicat gradul de alerta la foarte ridicat dupa ce numarul cazurilor in afara Chinei a crescut in mod alarmant in ultimele zile, insa refuza sa numeasca criza o pandemie.

Cel mai mare targ de turism din lume, anulat din cauza coronavirusului. Premiera negativa pentru ITB Berlin, in cei 54 de ani de existenta

ITB Berlin, cel mai mare targ de turism mondial, ce trebuia sa aiba loc in capitala Germaniei intre 4 si 8 martie, a fost anulat pe fondul masurilor de combatere a coronavirusului. Este o premiera negativa in.

Desi Sanatatea nu este o prioritate pentru Beijing, productia de armament este. China a devenit al doilea cel mai mare producator de armament din lume. Ce arata cifrele

Desi inca se aflala o distanta foarte mare de Statele Unite, China a devansat Federatia Rusa in topul celor mai mari producatori de armament din lume si in topul tarilor cu cele mai mari castiguri.

Lia Olguta Vasilescu, lovitura de sute de milioane de euro. Cel mai mare proiect din Europa

Lia Olguta Vasilescu a facut un anunt exploziv astazi! .

Cel mai puternic turneu international de tenis masculin din Romania, programat la Iasi in perioada 23-31 mai 2020

Cel mai mare turneu international de tenis masculin din Romania se va desfasura in luna mai 2020 la Iasi. Potrivit organizatorilor, turneul face parte din circuitul ATP.

Astronomii au detectat cea mai mare explozie de dupa Big Bang. A facut un crater suficient de mare incat sa incapa 15 galaxii inauntru (FOTO, VIDEO)

Astronomii au detectat cea mai mare explozie din Univers dupa Big Bang bineinteles), puterea ei fiind atat de mare, incat a creat un crater in care ar incapea 15 galaxii de marimea Caii Lactee, a anuntat.

VIDEO Premiile Cesar 2020, marcate de tensiune: Les Miserables, cel mai bun film, in timp ce Roman Polanski, condamnat pentru viol, a fost desemnat cel mai bun regizor

Drama Les Miserables de Ladj Ly a castigat premiul Cesar pentru cel mai bun film, in cadrul unei ceremonii tensionate, marcate si de recompensarea lui Roman Polanski, cu premiul pentru cel mai bun regizor, relateaza Agerpres.

Baiat sau fata? Anda Calin i-a facut cea mai mare surpriza lui Liviu Varciu

Liviu Varciu va fi din nou tata, Anda Calin aducandu-i pe lume o alta fericire. Baiat sau fata? Ce va avea vedeta Antena 1? Baiat sau fata? Anda Calin i-a facut cea mai mare surpriza lui Liviu Varciu Liviu Varciu are o fata, Carmina, in varsta de 17 ani, din relatia cu Amy Teiceanu. Din .

Cel mai infricosator film Netflix. Abonatii platformei, ingroziti de scenele violente: N-am mai vazut ceva atat de tulburator

Abonatii platformei online Netflix au catalogat filmul Girl On The Third Floor, lansat recent si in Marea Britanie, drept cel mai tulburator si infricosator horror pe care l-au vazut.

Cel mai adorabil animal de companie nu este cel la care te astepti: cat costa

De-a lungul anilor, au existat mai multe trenduri cand vine vorba de animale de companie. Niciunul nu este insa la fel de ciudat precum achizitia acestor vietati adorabile. in situatia in care nu mai doresti sa-ti impartasesti afectiunea cu pisici, caini sau diverse tipuri de pasari, in 2020, poti cumpara o mini vacuta. Aceasta nu .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )