Libnet.ro
UNICEF

23:30

S-a aflat cine erau bodyguarzii care l-au aparat pe Dragnea la Curtea Suprema: Au venit din simpatie pentru PSD (FOTO)

B1 B1,
S-a aflat cine erau bodyguarzii care l-au aparat pe Dragnea la Curtea Suprema: Au venit din simpatie pentru PSD (FOTO)

Seful OPC Constanta, Horia Constantinescu, a recunoscut ca este prieten cu doi dintre barbatii care s-au prezentat marti la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a-l apara pe seful PSD, Liviu. continuă pe B1

Seful OPC Constanta este prieten cu bodyguarzii care au venit in apararea lui Dragnea la Curtea Suprema: Au venit din simpatie pentru PSD (FOTO)

Seful OPC Constanta, Horia Constantinescu, a recunoscut ca este prieten cu doi dintre barbatii care s-au prezentat marti la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a-l apara pe seful PSD, Liviu.

Am aflat cine este Mos Fouras (Pere Fouras) din Fort Boyard

Duminica seara a inceput emisiunea Fort Bazard in care echipa formata din Mihaela Radulescu, Sandra Izbasa, Corina Bud, Vlad Logigan si Adi Nartea, se lupta pentru obtinerea unei chei. Rolul.

Cine sunt cei care au venit in apararea lui Dragnea la Inalta Curte. Seful OPC Constanta: Cei doi prieteni ai mei sunt simpatizanti PSD de multi ani! Axinte a luptat pentru culorile Romaniei

Seful Oficiului pentru Protectia Consumatorului Constanta, Horia Constantinescu PSD) afirma, citat de Info Sud-Est, ca este prieten cu doi dintre barbatii care au venit marti, la Inalta Curte impreuna cu Codrin Stefanescu, in apararea lui Liviu Dragnea. Axinte Costel a fost sportiv la Clubul Dinamo si este un luptator de greco-romane) titrat! ) Bogdan Cristache stiu ca lucreaza si el cu Axinte. imi sunt prieteni amandoi si niciunul nu este din clanul Duduianu!, a declarat seful OPC Constanta. El a mai spus ca Axinte Costel a lucrat la Bonton Palace, un restaurant din Herestrau detinut de Constantinescu impreuna cu Andrei Nastase, fiul fostului premier.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )