Libnet.ro
UNICEF

11:15

S-a aflat secretul lui Ciprian Ciucu: ce accident ingrozitor a facut mama lui. Incidentul a fost musamalizat

Playtech Playtech,
S-a aflat secretul lui Ciprian Ciucu: ce accident ingrozitor a facut mama lui. Incidentul a fost musamalizat

Un accident cumplit a avut loc in cartierul Drumul Taberei, in urma cu cateva luni. Un autoturism aflat in subordinea premierului a fost facut praf iar un magazin a fost distrus. Totodata, a fost distrus si scuarul pentru pentru pietoni a unei linii de tramvai. Incidentul a fost musamalizat. S-a aflat secretul Din fericire pentru . continuă pe Playtech

Accident cu cantec. Mama lui Ciprian Ciucu, protagonista unui incident cu o masina pe care nu avea dreptul sa o conduca

Pe 26 februarie, mama lui Ciprian Ciucu, Angelina Stefan, angajata a Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA), a provocat un accident in Sectorul 6 din Capitala, din cauza caruia circulatia tramvaielor liniei 41 a fost blocata mai bine de ora, scrie Ziuanews.

S-a aflat secretul plantelor sanatoase! Ce trebuie sa pui in ghiveci, de fapt

Pamantul pus in ghiveci trebuie sa imite, pe cat posibil, solul pe care cresc plantele in conditii naturale, iar pentru asta trebuie sa cunoastem preferintele plantelor, pentru a le oferi amestecuri de pamant in care acestea sa se simta cel mai bine. Secretul plantelor sanatoase: amestecul de pamant este cheia Soliditatea solului trebuie sa fie .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )