Libnet.ro
UNICEF

09:15

S-A AFLAT! UNDE se filmeaza ASIA EXPRESS SEZONUL 3 si CINE SUNT VEDETELE din cursa? CE SURPRIZA! (FOTO)

B1 B1,
S-A AFLAT! UNDE se filmeaza ASIA EXPRESS SEZONUL 3 si CINE SUNT VEDETELE din cursa? CE SURPRIZA! (FOTO)

Asia Express, cursa nebuna la care sunt supuse 9 perechi de vedete, va reveni cu sezonul 3! DOLIU iN TELEVIZIUNE! UNDE VA FI iNGROPATA VEDETA! A MURIT iN TIMP CE SE AFLA iN DIRECT! TRAGEDIA A iNGROZIT. continuă pe B1

Cand incepe Asia Express Sezonul 3. Producatorii au anuntat oficial totul despre emisiune

Asia Express Sezonul 3 incepe! Producatorii au anuntat oficial totul despre emisiune. Romania este prima tara care va porni spre aceste destinatii. Cand incepe Asia Express Sezonul 3? Asia Express este varianta romaneasca a reality show-ului Peking Express, bazat pe emisiunea belgiana si flamanda cu acelasi nume, care a fost realizata in 2004. in tara .

Asia Express revine: unde se va filma noul sezon si ce noutate aduce

Reprezentantii postului Antena 1 au anuntat unde vor avea loc filmarile noului sezon al show-ului Asia Express Drumul Comorilor, prezentat de Gina Pistol, dar si cu ce noutate vine.

Detalii BOMBA despre noul sezon Asia Express: INCREDIBIL ce li se pregateste concurentilor. Romania e prima tara care face ASTA...

Asteptarea fanilor a aluat sfarsit. Asia Express revine cu un nou sezon spectaculos la Antena 1! in acest an, cursa celor 9 perechi de vedete se va desfasura in premiera, pe o noua ruta.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )