Libnet.ro
UNICEF

01:05

La ce s-a ajuns! Lavinia Parva, umilita de Stefan Banica Jr.: Gestul disperat al acesteia...

B1 B1,
La ce s-a ajuns! Lavinia Parva, umilita de Stefan Banica Jr.: Gestul disperat al acesteia...

Lavinia Parva a fost umilita de Stefan Banica Jr. , artista fiind lasata sa astepte la poarta minute bune pana i s-a deschis. Aceasta avea la ea un set de chei, insa nu era cel bun, scrie. continuă pe B1

Cu cine are o relatie Stefan Banica jr: Anunt soc in lumea mondena!

Stefan Banica jr are o relatie foarte apropiata cu Sorana, fosta componenta a trupei ASIA. Cei doi sunt verisori primari, insa legatura dintre ei a iesit la iveala la mult timp dupa ce ei au deveni.

Lavinia Parva a vorbit despre DESPARTIRE! A recunoscut ce se intampla in relatia cu Stefan Banica Jr.

Cantareata Lavinia Parva a dezvaluit cateva detalii despre relatia ei cu Stefan Banica Jr. , declarand ca ei se enerveaza des. Aceasta a afirmat ca ea si sotul ei au gusturi asemanatoare, cei doi.

Lavinia Pirva, insarcinata?! Sotia lui Stefan Banica Jr. a facut anuntul OFICIAL: O poza cu mine, eu gravida in ... (FOTO)

Lavinia Pirva, sotia lui Stefan Banica Jr. , s-a saturat de toate zvonurile despre ea, precum ca ar fi insarcinata. Despre Lavinia Pirva s-a tot spus in ultimii ani ca este insarcinata cu Stefan.

A reinceput razboiul? Lupta in toata regula intre Stefan Banica Jr si Andreea Marin! Suma pusa in joc e uriasa!

A reinceput razboiul? Lupta in toata regula intre Stefan Banica Jr si Andreea Marin! Suma pusa in joc e uriasa! Andreea Marin este fara doar si poate o femeie care stie sa faca afaceri si se.

Furtuna intre Andreea Marin si Mihaela Radulescu! Stefan Banica jr, direct implicat!

Despre rivalitatea dintre Andreea Marin si Mihaela Radulescu s-a vorbit foarte mult de-a lungul anilor. Ambele vedete au fost casatorite cu Stefan Banica jr, casnicii incheiate cu divorturi. Peste.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )