Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ce s-a ales de copilul de suflet al lui Gigi Becali, dupa ce a primit o casa. Blestemul din familia lui Marian Ursea

Playtech Playtech,
Ce s-a ales de copilul de suflet al lui Gigi Becali, dupa ce a primit o casa. Blestemul din familia lui Marian Ursea

Gigi Becali, un personaj controversat din fotbalul mioritic, iese cateodata in evidenta si prin acte de caritate. Impresionat de povesti cutremuratoare de viata, acesta ajuta diverse persoane, fie cu bani, fie oferindu-le chiar case. Este si cazul unui buzoian, copilul de suflet al lui Gigi Becali, caruia latifundiarul i-a oferit o casa. Ce s-a ales . continuă pe Playtech

Reactia uluitoare a lui Gigi Becali, dupa ce s-a cerut anularea meciurilor. Nu ii pasa de nimic

Gigi Becali a rabufnit dupa ce a auzit declaratia lui Bogdan Mara. Nu a suportat ideea ca vrea suspendarea meciurilor, plus a sustinut ca se folosesc de aceasta infectie in avantajul lor. Reactia uluitoare a lui Gigi Becali, dupa ce s-a cerut anularea meciurilor Bogdan Mara a declarat la Pro X ca vrea anularea meciurilor .

Cum arata acum fiica lui Gigi Becali. Ce bolid conduce Alexandra la doar 24 de ani

Cum arata acum fiica mijlocie a lui Gigi Becali si ce masina conduce aceasta la doar 24 de ani? Cu ce se ocupa tanara si cum se bucura de notorietatea provenita de la celebrul sau parinte? Ce masina conduce Alexandra, fiica mijlocie a lui Becali? Alexandra a cunoscut notorietatea de mica, la fel ca celelalte .

Ce salariu are, de fapt, Mihai Stoica la FCSB. Cu cati euro il plateste lunar Gigi Becali

Mihai Stoica se bucura de un renume in fotbalul romanesc, dar si de un salariu pe masura. Care a fost evolutia sa si cat a castigat de-a lungul timpului? Ce salariu are Mihai Stoica la FCSB? Mihai Stoica a incasat sume frumusele la Steaua inainte de a-si ispasi pedeapsa in spatele gratiilor din cauza acuzatiilor .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )