Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce s-a ales de Perla Olimpului, dupa moartea lui Nicolae Ceausescu. Era bijuteria litoralului in vremea comunismului

Playtech Playtech,
Ce s-a ales de Perla Olimpului, dupa moartea lui Nicolae Ceausescu. Era bijuteria litoralului in vremea comunismului

Statiunea Olimp se chinuie din rasputeri sa recupereze farmecul pierdut. Odata era considerata perla litoralului romanesc, un loc exclusivist, rezervat numai protipendadei comuniste sau strainilor cu bani. Investitia care va pastra fata de altadata a statiunii, dar va aduce si lucruri noi Acum, omul de afaceri Mohammad Murad, cel care a achizitionat complexul in urma . continuă pe Playtech

De ce a fost invitat Nicolae Ceausescu in Anglia de catre Regina Elisabeta. Telegrama care dezvaluie tot

Nicolae Ceausescu a fost invitat la Anglia pe timpul conducerii. Acesta a jucat un rol important la vremea aceea in Europa. Ce a facut dictatorul Romaniei pentru a fi vazut cu ochii buni de catre celelalte state? De ce a fost invitat Nicolae Ceausescu in Anglia de catre Regina Elisabeta Cristina Cileacu, jurnalist la Digi24, .

Cele mai odioase mituri si adevaruri despre Nicolae Ceausescu. Crimele de la Casa Poporului

Ce facea un om normal pe vremea lui Ceausescu daca n-avea televizor sa se uite la coronavirus? Pai ce sa faca? Schimba retete sau il barfea pe cel mai iubit dintre conducatori. Chiuveta cu baterii din aur Subiecte erau garla de la faptul ca se spunea ca nu purta niciodata un costum de doua .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )