Libnet.ro
UNICEF

08:45

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista...

B1 B1,
S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca esti pe lista...

Pensiile fostilor angajati ai MAI sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, potrivit datelor Caselor Sectoriale ale celor doua institutii. continuă pe B1

Angajatii Ministerului Afacerilor Interne vor primi, din ianuarie, solde si salarii mai mari

Politistii, militarii si personalul civil din cadrul Ministerului Afacerilor Interne vor primi, din luna ianuarie, salarii si solde mai mari, la nivelul celor ale personalului din Ministerul Apararii Nationale.

GATA! S-a dat LEGE! CINE SUNT ROMANII care vor fi RECRUTATI in caz de RAZBOI MONDIAL?! Toti cetatenii trebuie SA AFLE!

In urma conflictului dintre SUA si Iran au aparut mai multe nelamuriri. Ce s-ar intampla in cazul izbucnirii celui de-al Treilea Razboi Mondial? REPEDE CLICK AICI - POZE EXPLICITE SI NECENZURATE CU ANDREEA.

Avionul doborat de Iran: Familiile victimelor vor primi compensatii de cate 8.350 de dolari din partea Ucrainei. Rohani i-a promis lui Zelenski ca vinovatii vor fi pedepsiti

Presedintele iranian Hassan Rohani i-a promis omologului sau ucrainean Volodimir Zelenski ca vinovatii in cazul doborarii avionului Boeing vor fi pedepsiti, informeaza AFP, conform News. ro.

Tinerii fermieri vor primi terenuri agricole de la stat

Tinerii fermieri vor beneficia in acest an, in premiera, de terenuri concesionate de la ADS, statul putandu-le aloca, pe langa bani, si cate 50 de hectare, a declarat duminica ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! REPEDE CLICK AICI - POZE EXPLICITE SI NECENZURATE CU ANDREEA BERECLEANU GOALA PUSCA iN CADA! GALERIE FOTO INTERZISA MINORILOR) Pensiile vor creste de la 1.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )