Libnet.ro
UNICEF

19:30

S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

B1 B1,
S-a decis: Ei sunt romanii ce vor primi mai multi bani la pensii! Vezi daca si tu esti pe lista!

Pensiile fostilor angajati ai Ministerului de Interne sunt mai mari decat ale celor care au fost angajati ai Ministerului Apararii, arata datele Caselor Sectoriale ale celor doua. continuă pe B1

Cati bani vor primi femeile in concediul prenatal incepand cu anul 2020

Concediul de maternitate reprezinta concediul de care beneficiaza salariatele care urmeaza sa nasca. Durata acestui tip de concediu este fixa si are un total de 126 de zile, acest total de zile este impartit pe doua perioade:Concediul prenatal63 de zile) siConcediul postnatal63 de zile). Cati bani vor primi femeile aflate in concediu prenatal incepand cu .

Profesor de sport, acuzat ca a agresat mai multi elevi de clasa a IV-a! Copiilor le e frica sa mai mearga la cursuri - I-a lovit cu piciorul pentru ca nu au stat aliniati

Un profesor de sport a lovit si a bruscat mai multi elevi de clasa a IV-a, din Prahova. Copiii spun ca dascalul le-a dat pumni in cap si i-a lovit cu piciorul pentru ca nu au stat aliniati. M-am dus.

Ai un business? Uite 4 metode PRACTICE pentru a atrage cat mai multi clienti

Mediul de afaceri a inceput sa fie din ce in ce mai tentant pentru romani. Fondurile europene nerambursabile au impulsionat multi tineri sa isi deschida o afacere si sa ajunga propriii sefi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )