Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-a decis! Voturile pentru Primaria Sectorului 1 nu se vor renumara

Antena3 Antena3,
S-a decis! Voturile pentru Primaria Sectorului 1 nu se vor renumara

Cererea PSD de renumarare a voturilor de la Biroul Electoral al Sectorului 1 a fost respinsa. Dupa o sedinta de cateva ore, s-a hotarat ca voturile nu vor mai fi renumarate. continuă pe Antena3

Reactia Jandarmeriei in scandalul urias pe tema fraudarii voturilor pentru Primaria Sectorului 1

Avem prima reactie de la Jandarmerie, in scandalul urias pe tema fraudarii voturilor pentru Primaria Sectorului 1. Antena 3 va prezinta imagini incredibile de pe camerele de supraveghere, cu mai multe persoane patrund in sala in care sunt depozitati sacii cu buletinele de vot si unde nimeni nu ar trebui sa aiba acces. Oamenii chiar ies cu saci cu documente! Imaginile au fost surprinse de camerele de luat vederi in noaptea de luni spre marti.

Ciolacu anunta ca PSD a depus la BEC o solicitare de renumarare a voturilor pentru Primaria Sectorului 1: E posibil sa fi fost introduse eronat in soft anumite procese verbale

Liderul PSD Marcel Ciolacu anunta ca partidul a depus la Biroul Electoral Central o solicitare de renumarare a voturilor pentru Primaria Sectorului 1, el spunand ca numaratoarea paralela realizata de PSD arata ca primarul in functie Dan Tudorache ar avea cu peste 200 de voturi mai mult decat al doilea candidat clasat, Clotilde Armand. E posibil sa fi fost introduse eronat in soft-ul BEC-ului anumite procese verbale, afirma Ciolacu, potrivit News. ro.

Ciprian Ciucu, trei prioritati pentru Primaria Sectorului 6: Nu merg cu gandul ca voi da oamenii afara acum, ci merg cu gandul ca ii motivez (VIDEO)

Primarul ales al Sectorului 6 a explicat, in direct, pe B1 TV care sunt prioritatile pe care le are pentru urmatorii patru ani, dar si cum isi doreste sa eficientizeze pe durata mandatului sau, activitatea.

Ciprian Ciucu, trei prioritati pentru Primaria Sectorului 6: Nu merg cu gandul ca voi da oamenii afara acum, ci merg cu gandul ca ii motivez (VIDEO)

Primarul ales al Sectorului 6 a explicat, in direct, pe B1 TV care sunt prioritatile pe care le are pentru urmatorii patru ani, dar si cum isi doreste sa eficientizeze pe durata mandatului sau, activitatea.

Batalia continua la Primaria Sectorului 1. Cine va fi, de fapt, noul primar: Este vorba de cateva voturi

Una dintre cele mai controversate batalii pentru ocuparea functiei de primar a fost data la Primaria Sectorului 1, acolo unde candidata USR PLUS, Clotilde Armand s-a aflat in lupta stransa cu Dan Tudorache, reprezentantul PSD. Schimb dur de replici intre Clotilde Armand si Dan Tudorache Dupa ce a fost nevoie si de intrventia Politiei, se .

Primaria Sectorului 4, apel cu privire la sanatatea elevilor si personalului de la Colegiul National Gheoghe Sincai

Primaria Sectorului 4 cere interventia in regim de urgenta a Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti si a Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, pentru punerea in siguranta a elevilor si a personalului Colegiului National Gheorghe Sincai. Apelul edililor vine dupa aparitia a trei cazuri de infectare cu noul coronavirus, in ultimele 14 zile, la aceasta institutie de invatamant.

Primaria Sectorului 4 cere Inspectoratului Scolar si DSP sa intervina in cazul Colegiului Gheorghe Sincai. Conducerea unitatii de invatamant, acuzata ca nu declara in timp real toate cazurile de Covid-19

Primaria Sectorului 4 solicita Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti si Directiei de Sanatate Publica Bucuresti sa intervina pentru a asigura siguranta elevilor si angajatilor Colegiului National Gheorghe Sincai, adaugand ca acolo s-au inregistrat trei cazuri confirmate de infectie cu noul coronavirus si exista suspiciuni privind alte cazuri, relateaza News. ro.

Primaria Sectorului 4: Trei cazuri de COVID-19 la Colegiul National Gheorghe Sincai. Un alt pericol: elevii invata intr-o cladire cu risc seismic ridicat

Primaria Sectorului 4 solicita interventia in regim de urgenta a Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) si a Directiei de Sanatate Publica Bucuresti DSP), dupa ce au fost confirmate 3 cazuri de COVID-19 in ultimele 2 saptamani la Colegiul National Gheoghe Sincai. Mai mult, PS4 arata ca imobilul colegiului reprezinta un pericol pentru elevi.

Primaria Sectorului 4 solicita interventia in regim de urgenta a ISMB si a DSP Bucuresti, pentru punerea in siguranta a elevilor si a personalului Colegiului National Gheorghe Sincai

Primaria Sectorului 4 solicita interventia in regim de urgenta a Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti si a Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, pentru punerea in siguranta a elevilor si.

Scoala Gimnaziala nr. 79 din Bucuresti intra in scenariul rosu, dupa ce numarul cazurilor de coronavirus a crescut. Primaria Sectorului 4 a dispus masuri de dezinfectie a cladirii

Primaria Sectorului 4 a dispus de urgenta masuri de dezinfectie a cladirii in care functioneza Scoala Gimnaziala nr. 79, dupa ce, miercuri, a fost inregistrat al treilea caz de coronavirus. Daca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )