Libnet.ro
UNICEF

23:00

S-a deschis, oficial, cel mai mare parc de agrement din Moldova. Urmeaza trei zile si trei nopti de petrecere

Adevărul Adevărul,
S-a deschis, oficial, cel mai mare parc de agrement din Moldova. Urmeaza trei zile si trei nopti de petrecere

Dupa sase ani de la inceperea lucrarilor astazi si-a deschis portile cel mai mare parc regional din zona de sud-est a Romaniei. Acesta a fost amenajat la iesirea din municipiul Botosani si se intinde pe 48 de hectare. Autoritatile locale organizeaza trei zile de petrecere pentru a marca acest eveniment. continuă pe Adevărul

Cel mai mare exercitiu NATO de comunicatii si informatica se desfasoara intre 19 mai-2 iunie, in Romania

Steadfast Cobalt 2019, cel mai mare exercitiu de comunicatii si informatica de la nivelul Aliantei Nord-Atlantice, se va desfasura, in perioada 19 mai - 2 iunie, la sediul Centrului 48 comunicatii si informatica strategice, de la Otopeni.

Declaratia lui Codrin Stefanescu potrivit careia Romania are cel mai mare grad de absorbtie al fondurilor europene nu a trecut testul de fact checking al Detectorului de Minciuni

Codrin Stefanescu a declarat, in cadrul emisiunii Dosar de Politician de la B1TV, difuzata pe data de 31 aprilie 2019, ca Romania ar avea cel mai mare grad de absorbtie al banilor europeni. Site-ul Detectorul de minciuni. presshub. ro, un nou proiect de fact checking, arata ca datele oficiale prezentate de Ministerul Fondurilor Europene il contrazic pe secretarul general al PSD. Cifrele oficiale arata ca Romania are o rata de absorbtie a fondurilor europene sub media europeana.

CTP il acuza pe Dragnea de fake-news: E cel mai mare mincinos din istoria post-decembrista; Nici macar Ceausescu nu a ajuns la concluziile acestuia

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat joi seara la Digi24 ca Liviu Dragnea a reusit intr-o singura zi sa improaste in cinci directii cu minciuni. Acesta subliniaza ca liderul PSD prezinta o agresivitate mai mare fata de Occident decat Nicolae Ceausescu sau Ion Iliescu si ca este cel mai mare mincinos din istoria post-decembrista.

Se deschide cel mai mare targ agricol. Fermierii, asteptati la Fundulea, la Agriplanta, in perioada 16-19 mai

Concept de expozitie agricola unic in Romania, pe model german, AgriPlanta isi deschide portile pentru mii de fermieri din toata tara. Editia din acest an are loc in perioada 16-19 mai in Baragan, la Fundulea.

PE FONDUL DIVIDENDELOR PRIMITE DE LA ALRO SIF2 - profit de sase ori mai mare, in primul trimestru

SIF Moldova SIF2) a raportat un profit net de 1,69 milioane de lei, pentru primul trimestru din acest an, de aproape sase ori mai mare fata de cel inregistrat la finele lunii martie 2018, indeosebi ca urmare a obtinerii unor venituri brute din dividende de 1,55 milioane de lei, cu mult peste cele din 0,008 milioane de lei raportate pentru primele trei luni din 2018, reiese din raportul societatii publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PE FONDUL DIVIDENDELOR PRIMITE DE LA ALRO SIF2 - profit de sase ori mai mare, in primul trimestru

Discount de tranzactionare intre VUAN si cotatia din piata de 35% SIF Moldova SIF2) a raportat un profit net de 1,69 milioane de lei, pentru primul trimestru din acest an, de aproape sase ori mai mare fata de cel inregistrat la finele lunii martie 2018, indeosebi ca urmare a obtinerii unor venituri brute din dividende de 1,55 milioane de lei, cu mult peste cele din 0,008 milioane de lei raportate pentru primele trei luni din 2018.

IN MARTIE: Cehia si Romania, cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE

Cehia si Romania au inregistrat cel mai semnificativ avans din Uniunea Europeana al lucrarilor de constructii in martie, comparativ cu luna precedenta, arata datele publicate, astazi, de Eurostat.

Cea mai mare ferma din Europa, aflata in Insula Mare a Brailei, isi mareste flota high-tech

Agricost, cea mai mare ferma din Europa a investit recent in achizitia a 35 de tractoare cu ghidare automata Trimble, care vor ajunge in Insula Mare a Brailei pana la finalul anului acesta, ducand la 80 numarul de tractoare astfel echipate pe care le detine.

Cea mai mare ferma din Europa, aflata pe Insula Mare a Brailei, isi mareste flota high-tech

Agricost, cea mai mare ferma din Europa a investit recent in achizitia a 35 de tractoare cu ghidare automata Trimble, care vor ajunge pe Insula Mare a Brailei pana la finalul anului acesta, ducand la 80 numarul de tractoare astfel echipate pe care le detine.

Premierul Dancila: Un numar mai mare de europarlamentari PSD va face vocea pro-romaneasca de la Bruxelles mai puternica

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi seara, ca este foarte important care va fi scorul obtinut de PSD la alegerile europarlamentare de pe 26 mai, pentru ca, cu cat acesta va fi mai mare, cu atat vocea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )