Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ce s-a intamplat cu Anamaria Prodan, imediat dupa moartea Ionelei Prodan

Antena3 Antena3,
Ce s-a intamplat cu Anamaria Prodan, imediat dupa moartea Ionelei Prodan

Ionela Prodan a murit, iar fiica sa, Anamaria Prodan, i-a fost alaturi pana in ultimul moment. Potrivit lui Cristi Brancu, care a vorbit cu impresara dupa cumplitul moment, Anamaria si-a tinut mama de mana si. continuă pe Antena3

FOTO Anamaria Prodan este regina fotbalului romanesc

Anamaria Prodan a fost vizitata de o echipa de jurnalisti spanioli de la revista Panenka, iar acestia i-au alcatuit un portret elogios.

Anamaria Prodan, urmarita de BLESTEME: A facut ATAC CEREBRAL si a decedat pe loc! Mormantul se afa la

Durere fara margini in familia Anamariei Prodan, in contextual in care mama ei, Ionela Prodan,se afla internata intr-o stare grava. Recent, impresara a povestit momentele durerose prin care a trecut.

Anamaria Prodan si-a trimis fiul in Dubai ca sa se poata dedica in totalitate mamei sale

Apropiati ai familiei Prodan au afirmat ca sotia lui Laurentiu Reghecampf este dedicata in totalitate mamei sale. Ea a luat o decizie destul de dificila in legatura cu fiul ei cel mic. Constienta de.

Cornel Gales, prima reactie dupa moartea Ionela Prodan: In alta dimensiune se reuneste un cor al solistilor nostri dragi de muzica populara

Cornel Gales a transmis un mesaj dupa aflarea vestii ca Ionela Prodan a murit. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace! Vazand cum ni se duc artistii, nu pot sa ma gandesc decat ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )