Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce s-a intamplat cu aplicatia Apel 112 dupa cazul Caracal

Antena3 Antena3,
Ce s-a intamplat cu aplicatia Apel 112 dupa cazul Caracal

Numarul apelurilor non-urgente la 112 a scazut, in acest an, sub 50%, iar in ultimele zile, dupa cazul de la Caracal, a crescut masiv numarul de descarcari ale aplicatiei APEL 112, potrivit datelor. continuă pe Antena3

STS: Numarul apelurilor non-urgente la 112, pentru prima data sub 50%, in acest an Au crescut masiv descarcarile aplicatiei APEL 112

Numarul apelurilor non-urgente la 112 a scazut, in acest an, sub 50%, iar in ultimele zile, dupa cazul de la Caracal, a crescut masiv numarul de descarcari ale aplicatiei APEL 112, potrivit datelor furnizate, duminica, de Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS).

Apel la 112 dupa ce s-au prabusit cu liftul de la etajul 6. Un adolescent si un copil, la un pas de tragedie VIDEO

Doua persoane au cazut cu liftul dintr-un bloc din Piatra Neamt si au cerut apoi ajutor la 112 dupa socul suferit.

Subiectele zilei: Noi stenograme din cazul Caracal; Caz asemanator celui din Caracal, in aceeasi zi. Politistii au salvat o fata din Huedin sechestrata si obligata sa se prostitueze

Tragedia de la Caracal scoate la iveala si alte dosare. Doi parinti din Barlad asteapta, de un an si jumatate, sa afle unde e fiica lor. Noi stenograme din cazul Caracal. Viorel Vasilica Florescu, politistul de la 112 care i-a raspuns Alexandrei Macesanu, a vorbit in noaptea de dupa apelul fetei si cu o vecina ingrijorata.

Marturia sfasietoare a unei foste operatoare 112. Dupa Apuseni, dupa Colectiv, plecati toti cei buni din sistem!

Dupa Apuseni, dupa Colectiv si dupa crima de la metrou, romanii tot spera sa nu mai fie martori la tot felul de orori umane. Evenimentele tot vin peste noi, iar cazul de la Caracal a scos la lumina grave nereguli in sistem, lucru pe care il stiam, de altfel, dar, probabil, nu aveampiste. Iata marturia .

Deputatul PNL Mara Mares cere demisia ministrului Ecaterina Andronescu pentru comentariile in Cazul Caracal: Afirmatia este similara cu declaratii de tipul avea fusta prea scurta

Deputatul PNL Mara Mares ii cere demisia ministrului Educatiei Ecaterina Andronescu, dupa ce aceasta a declarat, referitor la Cazul Caracal, ca a invatat de acasa sa nu se urce cu un strain intr-o masina.

Masurile pe care ministrul interimar de la Interne vrea sa le ia in cazul Caracal. Vom face tot ce este necesar!

Dupa demisia lui Nicolae Moga, Mihai Fifor a preluat interimatul conducerii Ministerului Afacerilor Interne. Acesta si-a facut public planul de bataie, prezentand masurile pe care intentioneaza sa le ia. Ce isi propune ministrul interimar de la Interne La propunerea premierului Viorica Dancila, Mihai Fifor este cel responsabil pentru interimatul Ministerului Afacerilor Interne. in urma acestei .

Ipoteza horror, in cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu, cerere inedita catre procurori

Ancheta in cazul Caracal se adanceste in abis, astfel ca va trece de granita. FBI intra pe fir. Apar noi ipoteze, iar avocatul familiei primei presupuse victime, Luiza Melencu, a facut o cerere neasteptata catre procurori. Ipoteza horror, in cazul Caracal Mama si bunicul primei presupuse victime, disparuta in luna aprilie in Caracal, Luiza Melencu, .

Deputatul PMP Petru Movila, dupa CAZUL CARACAL: Proiect de lege privind achizitia cartelelor Pre-Pay doar cu buletinul

Deputatul PMP Petru Movila cere ca achizitionarea cartelelor prepay sa se faca doar pe baza de identificare cu cartea de identitate. Movila solicita expres autoritatilor sa ia masurile necesare pentru.

Andreea Marin, mesaj dur in cazul Caracal. Ce transmite catre institutiile statului

Andreea Marin si-a dat si ea cu parre cu privire la cazul crimelor din Caracal. Vedeta, profund miscata de drama fetelor ucise, fiind si ea, la randul ei mama, a vorbit in termeni destul de duri la adresa autoritatilor pe care le acuza indirect ca nu protejeaza cetatenii. Prezentatoarea se gandeste cu groaza ca si .

Cazul Caracal, in presa internationala. BBC aloca un spatiu amplu cercetarilor de la noi

Cazul disparitiei tinerelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu a ajuns sa fie dezbatut si in presa straina. BBC aloca un spatiu mare cercetarilor de la noi din tara asupra disparitiei tinerei si a felului in care au reactionat institutiile in acest caz. De altfel, in materialul realizat, este mentionata si demisia ministrului de interne si .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )