Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ce s-a intamplat intre Adelina Pestritu si sotul ei, imediat dupa ce au facut aceasta poza. Bruneta a recunoscut tot

Playtech Playtech,
Ce s-a intamplat intre Adelina Pestritu si sotul ei, imediat dupa ce au facut aceasta poza. Bruneta a recunoscut tot

Adelina Pestritu este una dintre cele mai populare vedete din Romania, avand Instagramul la picioarele ei. Are obiective-tinta de ascensiune in cariera, dar si o familie frumoasa, care a intampinat, insa, si uneledificultati. Ce s-a intamplat intrea ea si Virgil Steblea, sotul ei. Bruneta a recunoscut tot, pe Facebook. Ce s-a intamplat intre Adelina Pestritu . continuă pe Playtech

Adelina Pestritu, schimbare de look. Cum au reactionat fanii cand au vazut-o asa FOTO

Adelina Pestritu si-a facut o noua schimbare de look. Dupa ce s-a fotografiat si a postat pozele pe retelele de socializare, fanii au bombardat-o cu mesaje. Cei mai multi i-au transmis ca este frumoasa si ca ii sta foarte bine, insa unii carcotasi au criticat-o pentru alegerea facuta. Adelina Pestritu si-a schimbat din nou look-ul .

Alice Badea, primele declaratii dupa ce a fost agresata de iubit. Ce s-a intamplat intre ea si Whats Up

Alice Badea vine cu primele declaratii despre agresiunea de care a avut parte. Aceasta a vorbit despre ce s-a petrecut in apartamentul lui What s Up. Ce s-a petrecut, de fapt, in imobilului artistului ? Alice Badea, primele declaratii dupa ce a fost agresata de What s Up Alice Badea a facut primele declaratii despre .

Ce au vazut martorii la fata locului, imediat dupa accidentul in care a murit Cornel Gales

Ies la iveala noi detalii cutremuratoare despre accidentul rutier produs in Spania, in care Cornel Gales si-a pierdut viata. Unul dintre prietenii lui sustine ca a vorbit cu martorii de la locul accidentului, iar acestia i-au spus ca barbatul, care nu purta centura de siguranta, a iesit prin trapa si a murit pe loc, dupa .

Ce s-a intamplat cu trupul lui Cornel Gales, dupa ce a fost adus in Romania. Durerea este de nedescris

Tragedia petrecuta in Spania, in care si-a pierdut viata Cornel Gales, este aproape incheiata, trupul fostului sot al Ilenei Ciuculete a ajuns in tara. Dar din punctul de vedere al achetatorilor lucrurile nu sunt incheiate, existand multe suspiciuni asupra modului in care s-a produs teribilul accident. Viviana, fosta lui partenera de viata a reusit sa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )