Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ce li s-a intamplat unor pacienti din Botosani, dupa ce au fost diagnosticati cu Covid. Au murit asa!

Playtech Playtech,
Ce li s-a intamplat unor pacienti din Botosani, dupa ce au fost diagnosticati cu Covid. Au murit asa!

Cea mai lunga lista cu oameni morti din cauza Covid-19 a marcat finalul saptamanii trecute la Botosani. Ce li s-a intamplat unor pacienti din Botosani, dupa ce au fost diagnosticati cu Covid. Au murit asa! Trei femei si 2 barbati au decedat intr-o singura zi. Acestia se aflau pe sectia ATI a Spitalului Judetean Mavromati. continuă pe Playtech

Ce s-a intamplat la Stirile PRO TV, dupa ce Andreea Esca a fost diagnosticata cu coronavirus. Cine a aparut pe post

Conform informatiilor CanCan, Andreea Esca ar fi confirmata pozitiv cu COVID-19, iar in aceste momente ar fi deja internata in spital. Vedeta PRO TV ar fi venit in contact cu virusul la petrecerea de inaugurare a Hotelului Novum by the Sea, eveniment controversat. CTP: Daca se confirma ca e bolnava, poate fi o lectie pentru .

Un fost sofer Uber care voia sa comita atacuri in zone turistice din Londra a fost condamnat la inchisoare pe viata

Procurorii britaniciau condamnat joi la inchisoare pe viata un fost sofer al companiei Uber care intentiona sa comita atacuri cu arma de foc si cutit in zone turistice din Londra, dupa ce fusese.

Batrana din Bihor a fost surprinsa in timp ce deschidea portbagajul si abandona mai multi pisoi in padure. Sacul era plin, probabil mai avea de aruncat!

O batrana din Bihor a fost surprinsa facand un gest de-a dreptul revoltator. Femeia a abandonat mai multi pisoi in padurea Tinca, dupa ce a deschis portbagajul si i-a scos de acolo. Doar ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )