Libnet.ro
UNICEF

15:30

S-a lansat vreaudeviz.ro, site-ul care estimeaza cat te costa lucrarea de renovare sau construire

Adevărul Adevărul,
S-a lansat vreaudeviz.ro, site-ul care estimeaza cat te costa lucrarea de renovare sau construire

De astazi, putem afla cat costa o renovare sau chiar construirea unei case de la zero prin vreaudeviz. ro - primul serviciu care estimeaza la cerere bugetul unei renovari sau construiri, oriunde in Romania. continuă pe Adevărul

Ai fi uimit cat costa iPhone X in jurul lumii

Din multe puncte de vedere este socant cat costa iPhone X, dar in unele colturi ale lumii este mult mai scump decat in SUA. Cei de la Apple si-au luat inima in dinti si au anuntat un smartphone al carui pret incepe de la 1000 de dolari in cazul versiunii cu 64GB de memorie interna.

iPhone X. Cum arata si cat costa cel mai nou telefon al celor de la Apple VIDEO

IPhone X. Apple a prezentat marti iPhone X, cel mai scump si mai sofisticat smartphone lansat vreodata de companie, telefon cu ecran de 5,8 inci, scrie Hotnews. ro. iPhone X La iPhone X dispare butonul de Home, iar.

VIDEO Ghid: Cum se imbraca barbatii potrivit. Cat costa un costum bun? Dar o pereche de pantofi OK?

Barbatul trebuie sa evite costumul negru pe timpul zilei si sa-si dea cravata jos cand merge la garden party. Niciodata nu trebuie sa-i lipseasca batista de la piept. In schimb, un domn nu are dreptul la prea multe bijuterii. Acestea sunt cateva dintre regulile pe care ni le-a explicat, intr-un ghid video, consilierul de stil Cezar Ionascu, fondator domnideromania. ro si Image Accademy, businessul sau prin care ajuta barbatii din Romania, inclusiv pe antreprenori, sa se imbrace corect. El ne-a spus si pretul minim al unui costum bun si al unei perechi de pantofi de calitate, in Romania.

VIDEO Cat costa noile telefoane lansate de iPhone

Compania americana Apple a prezentat, marti seara, noul iPhone X din segmentul premium, la zece ani de la lansarea pe piata a primului smartphone, cat si modelele iPhone 8 si iPhone 8 Plus.

Apple revolutioneaza piata de smartphone-uri si lanseaza un iPhone de lux. Cat costa si ce noutati aduce

Potrivit analistilor, grupul informatic american, Apple ar urma sa dezvaluie un dispozitiv premium botezat 'iPhone X', dupa numarul roman 10, in onoarea celor zece ani care au trecut de la la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )