Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-A PRAPADIT! SOC in lumea muzicii! Este vorba despre CORNELIA CATANGA!

B1 B1,
S-A PRAPADIT! SOC in lumea muzicii! Este vorba despre CORNELIA CATANGA!

Tragedie in familia celebreicantareata, Cornelia Catanga. Din pacate, marea artista a primit o veste cumplita! Casa parinteasca a artistei s-a prapadit pentru ca persoanele care trebuiau sa o i. continuă pe B1

DRAMA MAXIMA in lumea MONDENA! Medicii au facut ANUNTUL SOC: Din pacate, este vorba de Catalin Botezatu...

Catalin Botezatu a trecut ptin clipe de panica atunci cand partenerei lui, Monica Hill i s-a facut rau in timpul unei vizite la Paris. Vedeta a fost dusa de urgenta la spital, dupa ce i s-a facut rau. Doc.

SOC: A facut un NOU STOP CARDIAC si A MURIT! Medicii NU l-au putut SALVA! Romania, iN DOLIU!

Lumea muzicii este mai saraca acum. Romeo Talmaciu, unul dintre cei mai iubiti profesori de muzica din Vaslui, s-a stins din viata, joi dimineata. Din pacate, Talmaciu s-a stins la Spitalul Judetean de.

ALERTA in Romania: A fost TALHARIT in propria casa! Politistii sunt in stare de SOC

Un medic de familie din comuna Manastirea din Calarasi, a fost talharit vineri noaptea. Este vorba despre doctorul Catalin Petrencic care a povestit ca incidentul a avut loc in propria casa unde este.

CUTREMUR la Antena 1! Vedeta a ajuns la iNCHISOARE! SOC total in televiziune

Dezvaluiri socante la Insula Iubirii! Una dintre concurente a marturisit ca a fost la inchisoare in trecut. Este vorba despre Mirela care i-a marturisit barbatului pe care il doreste adevarul. Ea i-a.

TRAGEDIE! Tocmai a fost iMPUSCAT MORTAL. Este vorba chiar de ...

Fostul sef al unei grupari interlope din Danemarca, Nedim Yasar, in varsta de 31 de ani, a fost impuscat mortal, marti, la Copenhaga, cand pleca de la un eveniment de promovare a cartii sale despre iesirea di.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )