Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cu ce s-a remarcat Viorica Dancila in Parlamentul European

Antena3 Antena3,
Cu ce s-a remarcat Viorica Dancila in Parlamentul European

Viorica Dancila e de noua ani in Parlamentul European. Din 2009, aceasta a avut un singur raport pentru care a fost raportor principal. Europarlamentara a ajuns in atentia presei dupa un interviu. continuă pe Antena3

USR, critici fata de Iohannis: Viorica Dancila premier, o noua insulta la adresa romanilor. Este regretabil ca presedintele Iohannis a ratat sansa de a limita dezastrul produs de PSD

Partidul Uniunea Salvati Romania critica nominalizarea europarlamentarului Viorica Dancila, din partea coalitiei PSD-ALDE, in functia de premier, despre care spune ca nu respecta criteriile de competenta enuntate public de presedintele Klaus Iohannis si este o insulta la adresa romanilor.

Liderul grupului social-democrat din Parlamentul European o felicita pe Viorica Dancila

Liderul grupului social-democrat din Parlamentul European, Gianni Pittella, a declarat miercuri, dupa ce Viorica Dancila a fost numita de presedintele Klaus Iohannis in fruntea viitorului guvern al.

Discurs dur in Parlamentul European: Cum condamna premierul propus, Viorica Dancila, in 2017 protestele impotriva OUG 13 (VIDEO)

Premierul propus de PSD, europarlamentarul Viorica Dancila, s-a dovedit, de-a lungul timpului, o aparatoare vehementa a actiunilor social-democratilor, inclusiv in fata alesilor europeni. Un astfel de.

Gianni Pittella, liderul grupului social-democrat din Parlamentul European, o felicita pe Dancila

Grupul social-democrat o felicita pe Viorica Dancila pentru numirea ca nou prim-ministru al Romaniei, a declarat astazi Gianni Pittella, liderul grupului social-democrat din Parlamentul European, potrivit Agerpres.

VIDEO Cum condamna premierul propus Viorica Dancila protestele din 2017 si apara actiunile PSD-ALDE in privinta justitiei

Ca europarlamentar, Viorica Dancila a aparat in Parlamentul European actiunile PSD-ALDE privind justitia, in mai multe cuvantari. In 1 februarie 2017, in Parlamnetul European, Viorica Dancila a anuntat ca in Romania au avut loc proteste violente, cu petarde si pietre aruncate.

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier

Conducerea PSD a votat-o, marti, in CEx, pe Viorica Dancila pentru functia de premier, potrivit Digi24 . Viorica Dancila este sefa organizatiei de femei din PSD si conduce grupul PSD din Parlamentul European.

Internetul a desfiintat-o rapid pe Viorica Dancila. Postarile acid-amuzante curg lant

Viorica Vasilica Dancila, fosta profesoara in Videle ajunsa in Parlamentul European si una dintre cele mai apropiate persoane de Dragnea, a fost efectiv desfiintata pe Internet. Chiar daca urmaresti ce se intampla in politica sau esti doar interesat de.

Viorica Dancila a fost acceptata premier

ACTUALIZARE 19:05 Basescu: Presedintele a ales cea mai comoda solutie pentru domnia sa Traian Basescu spune ca presedintele Klaus Iohannis a ales cea mai comoda solutie pentru el, prin desemnarea Vioricai Dancila. *ACTUALIZARE 18:50 Viorica Dancila: Pentru noi este importanta punerea in practica a programului de guvernare *ACTUALIZARE 18:30 Liviu Dragnea: Vom convoca Parlamentul in sesiune extraordinara.

Interviul care a facut-o pe Viorica Dancila celebra la Bruxelles

Propunerea PSD la functia de premier, europarlamentara Viorica Dancila, a ajuns in atentia presei dupa un interviu publicat pe data de 14 iulie de revista Parlamentului European. Publicatia Politico. ro a scris atunci ca eurodeputata PSD a dat un stralucitor exemplu de cum sa refuzi sa raspunzi. Desi i-au fost adresate doar intrebari soft, nu a raspuns la nici una. Intrebata sa-si descrie stilul politic in trei cuvinte, a avut nevoie de 39. Nu a evocat nici o realizare care si-ar putea suprinde cititorii, nici nu a reusit sa numeasca o carte care a inspirat-o, a scris politico. eu, care a precizat ca Dancila n-a fost in stare sa numeasca o persoana care a inspirat-o.

Viorica Dancila, noua favorita la functia de premier

Viorica Dancila pare sa fie in pole-position pentru scaunul de premier al Romaniei, in locul lui Mihai Tudose, potrivit ultimelor variante discutate in PSD, sustin surse.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2535 seconds )