Libnet.ro
UNICEF

15:00

S-A SINUCIS! Imagini de la locul tragediei din Brasov. Ce spun parintii acestuia (VIDEO)

B1 B1,
S-A SINUCIS! Imagini de la locul tragediei din Brasov. Ce spun parintii acestuia (VIDEO)

Noi detalii in cazul barbatului de 37 de ani care s-a aruncat de la etajul 10 al unui brloc din Brasov, impreunap cu copilul sau de doar cateva luni. Parintii acestuia spun ca fiul lor era fericit, nu stiu . continuă pe B1

Cine l-a gasit pe barbatul din Brasov care s-a aruncat de la etaj cu copilul in brate. Ce se intampla acum cu sotia tanarului

Un barbat s-a aruncat cu fiica sa de 3 luni si jumatate in brate, de la etajul 10 al unui bloc din Brasov. Cine i-a gasit fara suflare si ce se intampla acum cu sotia tanarului? Brasov: Un barbat s-a aruncat de la etajul 10 cu fetita de 3 luni in brate Un barbat de .

Doi copii din Brasov au spart o scoala. Ce au furat din incinta ei. Gestul lor i-a impresionat pe localnici

Doi copii din Brasov au spart o scoala. Micutii sunt cercetati de politisti, dupa ce au patruns in institutia aferenta. De ce gestul, desi unul ilegal, a emotionat pe toata lumea? Doi copii din Brasov a spart o scoala. De ce gestul i-a impresionat pe localnici? Doi copii din localitatea Sinca sunt cercetati acum de .

Romania ocupa locul 64 (din 132) in topul global al competitivitatii muncii

Romania ocupa locul 64 din 132), aflandu-se la mijlocul topului mondial privind competitivitea muncii, in timp ce Bucurestiul ocupa pozitia 86 din 155) in topul oraselor cu perpective globale, se arata intr-un comunicat Adecco.

Sindicalistii din sanatate spun NU! privatizarii programelor

Promedica - Sindicatul medicilor, farmacistilor, chimistilor si biologilor din Romania solicita retr.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2446 seconds )