Libnet.ro
UNICEF

23:00

S-A TERMINAT! Pe Mihaela Radulescu o ajunge TRECUTUL din urma: Un fost procuror cere audierea ei! Ce ACUZE i se aduc

B1 B1,
S-A TERMINAT! Pe Mihaela Radulescu o ajunge TRECUTUL din urma: Un fost procuror cere audierea ei! Ce ACUZE i se aduc

Se cere audierea Mihaelei Radulescu in Dosarul Revolutiei! Fostul procuror militar Dan Voinea sustine ca Mihaela Radulescu ar fi facut parte din comitetul care s-a organizat in TVR in zilele Revolutiei,. continuă pe B1

Nou SCANDAL in showbiz! Mihaela Radulescu s-a dezlantuit: Treaba asta e o TAMPENIE!

Mihaela Radulescu a sustinut ca nu crede in diete, prin urmare nu tine niciuna. Mananca tot ce pofteste si nu se abtine de la nimic. Nici sport nu prea face, pentru ca n-are timp. Treaba cu dieta .

SCHIMBARE URIASA la Romanii au talent! Mihaela Radulescu a facut anuntul NEASTEPTAT! Fanilor nu le-au venit sa creada

Schimbare mare de look pentru Mihaela Radulescu la Romanii au talent ! Vedeta a aparut vineri seara fara buclele care au consacrat-o si nuanta de par cu care si-a obisnuit fanii. Jurata este cunoscuta.

Mihaela Radulescu despre ROMANTISMUL lui Felix Baumgartner: M-a scos la o SHAORMA in Elvetia! DEZVALUIRI despre relatia cu de toate...

Mihaela Radulescu a facut dezvaluiri despre relatia ei de peste 3 ani cu austriacul Felix Baumgartner, scrie Libertatea. Vedeta a povestit la emisiunea Vorbeste lumea, de la Pro TV, ca una dintre ideile romantice.

Mihaela Radulescu, afirmatie FARA PRECEDENT: Nu ma uit la emisiunea lui Dan Negru!

Jurata de la Romanii au Talent si om de televiziune in weekend, Mihaela Radulescu, pare sa fie departe de vremea cand facea morala entertainment-ului facil din televiziune. Astfel, intr-un.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )