Libnet.ro
UNICEF

14:00

S-A TERMINAT: PENSIILE se vor modifica RADICAL! LEGEA care schimba TOTUL pentru milioane de PENSIONARI

B1 B1,
S-A TERMINAT: PENSIILE se vor modifica RADICAL! LEGEA care schimba TOTUL pentru milioane de PENSIONARI

Un deputat ALDE, Stefan Baisanu, propune sa se ia in calcul la vechimea pentru pensie si perioadele necontributive, precum concediile medicale, studiile universitare, post-universitare, doctoratele si. continuă pe B1

Previziuni sumbre despre marele cutremur: Se vor modifica energiile Pamantului

Previziuni sumbre despre marele cutremur. in urmatoarea perioada se vor produce cutremur si alunecari de teren. Se vor modifica energiile Pamantului, sustine parapsihologul Florentina Ion. Aflati.

CCR, raspuns OFICIAL pentru Iohannis: Judecatorii discuta legea care ii scapa pe alesi de problemele de integritate

Curtea Constitutionala a Romaniei urmeaza sa discute pe 10 mai sesizarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la legea care prevede ca parlamentarii aflati in conflict de interese in perioada 2007-2013 nu.

Uber si Taxify nu resping propunerea de legea care reglementeaza ridesharingul. Regulamentul ar putea afecta alte startup-uri din domeniu

Aceasta propunere legislativa este una progresista ce defineste bine limitele serviciului de ridesharing si, in acelasi timp, nu constrange utilizatorii a declarat seful Taxify Romania, cu privire la un proiect de lege ce vizeaza platformele precum Taxify si Uber si care prevede, printre altele, ca acestea sa aiba autorizatie de primarii, iar soferilor le impune o limita de varsta. Uber: Reglementarea serviciilor de ridesharing este necesara. Vom analiza aceasta propunere legislativa. Totusi, legea ar putea afecta aparitia de noi startup-uri in domeniu, intrucat apar taxe , cerinte tehnice si amenzi greu de suportat pentru antreprenorii la inceput de drum.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )