Libnet.ro
UNICEF

16:30

S-a trezit ministrul Sportului: Prima reactie oficiala dupa ce Sumudica a fost facut tigan

Adevărul Adevărul,
S-a trezit ministrul Sportului: Prima reactie oficiala dupa ce Sumudica a fost facut tigan

Cand Sebastian Coltescu a fost rastagnit pentru apelativul ala negru, Ministerul Tineretului si Sportului MTS), prin vocea fostului sef, Ionut Stroe, si-a cerut scuze, a doua zi. Acum, o reactie in cazul fostului tehnician de la Gaziantep a aparut abia dupa ce presa a semnalat nepasarea autoritatilor romane. continuă pe Adevărul

Prima reactie a Elenei Udrea, dupa ce s-a infectat cu virusul covid. Ce a transmis acum

Chiar inainte de a se prezenta in fata magistratilor, Elena Udrea a fost diagnosticata cu COVID-19. Ea s-a izolat alaturi de familie si a posta un mesaj pe pagina sa de socializare. Prima reactie a Elenei Udrea, dupa ce s-a infectat cu virusul covid Fostul ministru al Turismului a postat pe pagina de Facebook primul .

Alex Bodi, prima reactie dupa anuntul Biancai Dragusanu. Afaceristul i-a lasat fara cuvinte pe cei prezenti

Alex Bodi a reactionat la anuntul recent al Biancai Dragusanu. Ce se intampla intre cei doi fosti soti si ce a spus afaceristul la adresa fostei sotii? Alex Bodi, reactie la anuntul surprinzator al Biancai Dragusanu Celebrul afacerist continua sa se implice in viata Biancai Dragusanu. Desi fanii au crezut ca nici macar nu se .

Prima reactie a lui Ilie Nastase, dupa ce sotia sa a chemat politia pentru ca fostul sportiv ar fi batut-o

Fostul mare tenismen roman Ilie Nastase a avut sambata o prima reactie dupa aparitia in spatiul public a informatiilor cum ca si-ar fi batut sotia vineri seara.

Vlad Voiculescu, reactie dura dupa ce un batran a fost ignorat de medici la Spitalul Corabia. Ce tragedie s-a produs

Imagini cu un batran cazut pe holurile unui spital din Corabia au facut inconjurul retelelor de socializare. Postarile unei femei pe Facebook au starnit reactii dure din partea internautilor, dar si a actualului ministru, Vlad Voiculescu. Ministrul Sanatatii a dispus controale imediat, trimitand la fata locului Corpul de Control al Ministrului. Internautii reactioneaza dur la .

Primul divort din 2021?! Sotia lui Ilie Nastase, reactie clara dupa ce a fost batuta de fostul sportiv

Ilie Nastase a batut-o pe sotia sa, Ioana, vineri seara, dupa ce fostul tenisment abia se intorsese de la munte. Incidentul s-a petrecut intr-o locatie din Bucuresti. Femeia a chemat de urgenta politia, dar nu a depus plangere. Explicatiile ei si gandurile despre divort. Se lasa cu divort? Reactia Ioanei, sotia lui Ilie Nastase, dupa .

Prima reactie a lui Tariceanu, dupa ce DNA a cerut urmarirea sa penala: E genul de dosar facut pe considerente politice

Calin Popescu Tariceanu a sustinut luni, dupa ce procurorii au solicitat presedintelui Klaus Iohannis sa incuviinteze cererea de urmarire penala in cazul sau, ca este genul de dosar facut de catre DNA pe considerente politice.

Prima reactie a lui Tariceanu dupa ce DNA a cerut aviz de urmarire penala:Dosar facut pe considerente politice

Calin Popescu Tariceanu a afirmat, dupa ce procurorii au solicitat luni presedintelui Klaus Iohannis sa incuviinteze cererea de urmarire penala in cazul sau, ca este genul de dosar facut de catre DNA pe considerente politice.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )