Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ce nu s-a vazut la TV in finala Chefi la Cutite 2020. Chef Sorin Bontea, limbaj vulgar cu Ionut Belei: Da, i-am zis asta

Playtech Playtech,
Ce nu s-a vazut la TV in finala Chefi la Cutite 2020. Chef Sorin Bontea, limbaj vulgar cu Ionut Belei: Da, i-am zis asta

Finala de aseara a show-ului culinar Chefi la Cutite, a fost una plina de tensiune. Sorin Bontea, cu doi finalisti, a trait momente de emotii, la fel si concurentii sai. La finalul serii, Ionut Belei avea sa devina castigator si sa incaseze cei 30. 000 de euro si farfuria de aur. Fata ascunsa a finalei Chefi . continuă pe Playtech

Cum s-a imbracat Gina Pistol in finala Chefi la Cutite. Iubita lui Smiley, admirata de toata lumea

Sezonul 8 Chefi la cutite si-a ales aseara castigatorul. Ionut Belei, parte a echipei lui chef Sorin Bontea, a pus mana pe marele premiu, ravnitul trofeu, dar si o doza de notorietate cu care va reveni in Romania, dupa multi ani petrecuti in Germania. inainte de deznodamant, publicul a trecut prin mai multe stari, create .

Cum a intinerit cu 10 ani Catalin Scarlatescu inaintea de marea finala Chefi la Cutite. Fanii au observat detaliul acum

Statisticile din ultimul an arata ca din ce in ce mai multi barbati romani doresc sa-si imbunatateasca aspectul fizic si apeleaza la serviciile chirurgilor. Printre ei se numara si chef Catalin Scarlatescu, care, desi nu a avut om in finala sezonului 8 Chefi la cutite, a aratat mai vesel si mai odihnit ca niciodata. Astazi, .

Castigator Chefi la cutite 2020. Cine a luat premiul de 30.000 de euro

Castigator Chefi la cutite 2020. Castigatorul Chefi la cutite sezonul 8 este Ionut Belei din echipa lui Sorin Bontea.

Cum a reusit Ionut Belei sa castige, de fapt, Chefi la Cutite 2020. Ideea geniala pe care n-a mai avut-o nimeni pana acum

S-a aflat cum a reusit Ionut Belei sa castige, de fapt, Chefi la Cutite 2020. Castigatorul marelui premiu de 30000 de euro a avut o ideea geniala pe care n-a mai avut-o nimeni pana acum. Despre ce este vorba, cititi in articolul de mai jos. Reteta care i-a adus lui Ionut Belei 30. 000 de euro.

Castigatorul de la Chefi la Cutite, dialog in lacrimi cu chef Sorin Bontea. Ce i-a transmis si Scarlatescu, in mare secret

Aseara, la Atena 1, a avut loc finala sezonului 8 din Chefi la Cutite. De-a lungul intregului sezon, concurentii au demonstrat de ce sunt capabili, altii au plecat acasa in urma unor greseli. Orgoliile au fost mari, dar per total, acest sezon a fost cel mai tare de pana acum. in tot acest sezon, un .

Ei sunt concurentii care merg in finala Chefi la Cutite. Marele invins la serii este Cristi Boca, cutitul de aur al lui Chef Scarlatescu

In editia de marti, concurentii de la Chefi la Cutite s-au duelat pentru un loc in finala ashow-ului culinar. in urma celor trei probe, numele care s-au calificat pentru marea finala sunt Ionut Belei, Roxana.

Adda, prima reactie dupa ce Catalin Rizea nu s-a calificat in finala Chefi la Cutite: Adio desert! I-am cumparat bucatarie de jucarie (FOTO)

Cantareata Adda l-a amenintat pe sotul ei in urma cu o zi, in direct la Chefi la Cutite si i-a explicat ce se va intampla daca Rizea nu ajunge sa fie unul dintre finalistii show-ului culinar de la Antena.

Chef Sorin Bontea, succes total in bucatarie, dar si in viata personala. Care este secretul casniciei de 26 de ani

Chef Sorin Bontea are succes total in bucatarie, dar si in viata personala. Celebrul bucatar are o casnicie frumoasa. Care este secretul casniciei de 26 de ani a lui Chef Sorin Bonte, cititi in articolul de mai jos. Chef Sorin Bontea, care este secretul unei casnicii fericite. De 26 de ani este impreuna cu sotia .

Cine este Ionut Belei, marele castigator Chefi la cutite, sezonul 8. Ce va face cu premiul de 30.000 de euro FOTO

Ionut Belei a castigat finala Chefi la cutite 2020, sezonul 8. Tanarul in varsta de 26 de ani, care a reusit sa puna mana pe marele premiu in valoare de 30. 000 de euro, a lucrat in constructii in Germania, la virsta de 19 ani. A ajuns bucatar dupa ce fratele lui l-a ajutat sa-si gaseasca un alt loc de munca.

Cine sunt semifinalistii Chefi la Cutite si la ce probe vor fi supusi pentru a intra in finala

Concurentii Chefi la cutite lupta pentru semifinala competitiei. inca putin si aflam cine este castigatorul sezonului 8 si al titlului de cel mai bun bucatar din Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )