Libnet.ro
UNICEF

10:00

S-a votat! Cine va iesi la pensie cu doi ani mai repede

România Liberă România Liberă,
S-a votat! Cine va iesi la pensie cu doi ani mai repede

Persoanele care au locuit cel putin 30 de ani in unele zone afectate de poluarea remanenta, precum s. continuă pe România Liberă

UDMR vrea la guvernare. PNL si USR se vor certa dupa maxim doi ani de guvernare. E nevoie de coalitie stabila

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a vorbit marti la Adevarul Live despre o posibila coalitie de guvernare alaturi de PNL si USR-PLUS dupa parlamentare. Liderul maghiarilor a adaugat ca va fi nevoie de o coalitie mai mare si mai stabila, explicand ca dupa maxim doi ani impreuna, PNL si USR se vor intoarce unii impotriva celorlalti.

Poluarea scade varsta de pensionare cu doi ani. Judetul cu cei mai multi locuitori care vor beneficia de aceasta masura

Varsta de pensionare va fi redusa cu doi ani pentru persoanele care traiesc in zone crunt afectate de poluare, cum ar fi zonele cu mine, combinatele chimice si siderurgice sau exploatari pe baza de cianuri. Unul dintre judetele cu cei mai multi locuitori care vor beneficia de aceasta masura este Hunedoara.

Cei care au locuit 30 de ani in zone poluate ies mai devreme la pensie cu doi ani

Deputatii au adoptat azi, cu majoritate de voturi, o propunere legislativa pentru modificarea alin. 5) al art. 65 din Legea nr. 2632010, urmarindu-se extinderea categoriilor de persoane care beneficiaza de reducerea varstei standard de pensionare cu 2 ani, fara penalizare, daca au locuit cel putin 30 de ani in unele zone afectate de poluarea remanenta, precum si pe o raza de 8 km in jurul acestora, conform Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )