Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sabia lui Tudor Vladimirescu a fost scoasa pentru prima data din Muzeul National de Istorie pentru a fi adusa la Targu Jiu

Adevărul Adevărul,
Sabia lui Tudor Vladimirescu a fost scoasa pentru prima data din Muzeul National de Istorie pentru a fi adusa la Targu Jiu

Expozitia in care sabia care i-a apartinut lui Tudor Vladimirescu este piesa centralapoate fi vazuta, de astazi si pana duminica, la Muzeul Judetean de Istorie. continuă pe Adevărul

Armata chineza recunoaste, pentru prima data, ca un avion militar a aterizat pe o insula din Marea Chinei de Sud

Armata chineza a anuntat, pentru prima data, aterizarea unui avion militar pe un aeroport de pe o insula artificiala din Marea Chinei de Sud. Anuntul ridica intrebari cu privire la posibilitatea stationarii de avioane de lupta chineze pe insula.

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a ratat calificarea la Jocurile Olimpice, pentru prima data dupa 48 de ani (VIDEO)

Zi neagra pentru sportul romanesc. Echipa feminina de gimnastica a ratat calificarea la Olimpiada pentru prima data, dupa aproape 50 de ani. Fetele au terminat pe locul 5 turneul pre-olimpic , in.

Catalina Ponor: Am luptat pentru echipa pana la final. A fost o zi trista pentru noi

Gimnasta Catalina Ponor s-a declarat extrem de dezamagita dupa ce Romania a ratat calificarea la JO de la Rio, potrivit Mediafax. Pentru prima oara din 1968, Romania nu va avea echipa in concursul de gimnastica la Jocurile Olimpice.

Deputatul Daniel Zamfir nu renunta, vrea o lege a darii in plata si pentru Prima Casa

Daniel Zamfir nu este de acord cu scoaterea beneficiarilor programului Prima Casa din ecuatia legii darii in plata, acesta a declarat ca are in lucru o lege care sa ingreuneze scoaterea din casa a celor care nu isi pot plati ratele . Voi da.

Fosta directoare a Centrului Pompidou a fost condamnata pentru ca a cheltuit 23.000 de euro pe TAXI

Agnes Saal, fosta directoare a Centrului Pompidou din Paris, a fost condamnata vineri la trei luni de inchisoare cu suspendare si plata unei amenzi de 3. 000 de euro pentru deturnare de fonduri.

Sapte firme din Mehedinti au fost amendate pentru ca foloseau muncitori la negru

Sapte angajatori din domeniul constructiilor au fost depistati de inspectorii Inspectoratului Teritorial de Munca ITM) Mehedinti utilizand forta de munca fara forme legale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2873 seconds )