Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sabin Orcan, despre imaginile cu oamenii care stau la coada se se vaccineze anti-COVID-19: Este demotivant. Aceasta campanie a inceput cu stangul

B1 B1,
Sabin Orcan, despre imaginile cu oamenii care stau la coada se se vaccineze anti-COVID-19: Este demotivant. Aceasta campanie a inceput cu stangul

Jurnalistul Sabin Orcan a comentat luni seara, in platoul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV, imaginile cu oamenii care stau la coada, in ger, asteptand sa fie imunizati impotriva COVID-19, din cauza. continuă pe B1

Medic celebru, avertisment alarmant despre vaccinare: Oamenii nu mai pot fi mintiti

Medicul Dorel Sandesc, seful Comisiei ATI de la Ministerul Sanatatii, a explicat in cursul zilei de duminica despre importanta si riscurile vaccinarii, cat si despre boala si efectele pe care noul coronavirus le produce. Potrivit medicului, riscurile bolii sunt extrem de grave, dar chiar si asa, vaccinarea trebuie sa fie bine analizata, oamenii fiind indrumati .

Ce trebuie sa stie toti cei care stau la bloc. Scutiri de cheltuieli daca se intampla asta

De multe ori ne intrebam daca exista o legatura intre a fi proprietarul unui apartament din bloc si a fi membru in asociatia de locatari al acelui bloc. Motivul pentru care se invoca de obicei iesirea din asociatie este scaparea de la plata unor cheltuieli lunare. Cu toate acestea, ele oricum vor trebui sa fie .

Survivor Romania 2021. Totul despre Roxana, fata care invinge orice obstacol. Cine este ea cu adevarat

Sezonul 2 al emisiunii Survivor Romania 2021 a inceput. Concurentii din cele doua echipe sunt pregatiti sa infrunte toate provocarile care vor aparea pe parcursul competitiei, pentru a castiga Marele Premiu. Printre acestia se numara si Roxana Ghita. Iata cine este Roxana de la Survovor. Cine este cu adevarat Roxana de la Survivor Din echipa .

Simona Hapciuc si-a spart capul la Survivor. Imaginile in care este plina de sange au fost cenzurate

Desi se credea ca Simona Hapciuc va fi una din personajele linistite ale acestui sezon, controversa o inconjoara pe tanara mamica. Aceasta si-a spart capul in timpul probelor, iar scandalurile in care este implicata nu continua sa dispara. Accidentare Survivor 2021: Simona Hapciuc si-a spart capul Fanii Survivor Romania nu au crezut ca Simona Hapciuc .

Kaspersky lanseaza rapoarte informative despre amenintarile cibernetice care vizeaza industria auto

Kaspersky a introdus rapoartele personalizate de informatii despre amenintarile cibernetice pentru organizatiile din industria auto, rapoarte care anterior erau disponibile pentru o gama selectata de client, anunta un comunicat de presa al companiei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )