Libnet.ro
UNICEF

12:30

Sabina Zurac a demisionat din functia de director medical al Spitalului Colentina

B1 B1,
Sabina Zurac a demisionat din functia de director medical al Spitalului Colentina

Medicul Sabina Zurac a demisionat din functia de director medical al Spitalului Clinic Colentina din Capitala. Ea a confirmat informatia luni, ocazie cu care a precizat ca si-a scris demisia inca de la inceputul. continuă pe B1

Directorul medical al Spitalului Colentina, prof. dr. Sabina Zurac, a demisionat din functie

Directorul medical al Spitalului Colentina, medicul Sabina Zurac, a demisionat din conducerea spitalului. Motiveledemisiei inca nu se cunosc. Decizia survine in urma unei sedinte cu toti medicii care a avut loc astazi la aceasta institutie sanitara.

Directoarea Spitalului Clinic Colentina a demisionat

Profesor Dr. Sabina Zurac, Sefa Sectiei de Anatomie Patologica la Spitalul Clinic Colentina a demisionat din functia de director medical. In acelasi timp, mai multi medici ar fi vrut sa demisioneze, potrivit Ziare. com.

Anatol Ciubotaru, restabilit in functia de director al Spitalului Clinic Republican

Anatol Ciubotaru a fost restabilit in functia de director al Spitalului Clinic Republican Timofei Mosneaga. Decizia a fost luata de Colegiul civil, comercial si de contencios administrativ largit al Curtii Supreme de Justitie, in urma examinarii recursului depus de catre acesta, transmite IPN.

Directorul medical al Spitalului Colentina a demisionat. Unitatea medicala, unul dintre cele mai importante spitale pentru pacienti cronici din tara, redevine suport COVID

Directorul medical al Spitalului Colentina, medicul Sabina Zurac, a demisionat din conducerea spitalului. Sabina Zurac a confirmat luni informatia pentru HotNews. ro, precizind ca ea si-a scris demisia inca de la inceputul lunii octombrie, iar vinerea trecuta, demisia sa a ajuns pe masa Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti, instututie in subordinea careia se afla spitalul.

Directorul medical al Spitalului Colentina a demisionat

Directorul medical al Spitalului Colentina, profesorul Sabina Zurac, a demisionat.

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din ALDE si va candida pe listele Pro Romania

ALDE a anuntat demisia presedintelui Calin Popescu Tariceanu, dar si a altor membrii din partid. Acestia vor candida la alegerile parlamentare din 2020 pe listele Pro Romania. Totodata, presedintele ALDE a.

Tariceanu a demisionat din ALDE

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a relatat ca s-a vazut nevoit sa demisioneze din partidul sau, pentru a putea candida pe listele Pro Romania, la alegerile Parlamentare din 6 decembrie. Tariceanu a explicat ca fuziunea dintre ALDE si Pro Romania nu a fost acceptata pentru acest ciclu electoral, motiv pentru care candidatii ALDE vor fi inclusi pe listele partenerilor din Pro Romania, potrivit DCNews.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )