Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sacrificiu incredibil facut de Simona Halep la meciul cu Petra Kvitova, din Fed Cup. A trecut prin chinuri groaznice

Adevărul Adevărul,
Sacrificiu incredibil facut de Simona Halep la meciul cu Petra Kvitova, din Fed Cup. A trecut prin chinuri groaznice

Romania a pierdut meciul cu Cehia, din Fed Cup, si multa lume s-a grabit sa o puna la zid pe Simona Halep, care a fost invinsa in primul meci de Karolina Pliskova. continuă pe Adevărul

FOTOGALERIE FedCup Simona Halep, succes mare cu Petra Kvitova - Victorie obtinuta cu inima

Simona Halep a adus al doilea punct al Romaniei in meciul cu Cehia din sferturile FedCup echipa noastra conduce cu 2-1), dupa o partida dificila cu Petra Kvitova. Aflata intr-o perioada mai putin fasta a carierei, Simona a tras de ea, a luptat pana la capat si a castigat un meci care parea sa-i scape de sub control, la fel precum cel cu Pliskova, de sambata.

Simona Halep a jucat in conditii extreme meciul doi la Fed Cup: 90% dintre sportivi n-ar fi facut-o

George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a dezvaluit, luni, ca Simona Halep a evoluat in conditii extreme impotriva cehoaicei Petra Kvitova in al doilea sau meci de simplu in Grupa Mondiala a Fed Cup.

Simona Halep: De o perioada, nu pot sa inchei meciurile. Spre sfarsitul partidei, am avut si cateva crampe

Simona Halep 2 WTA) a declarat, sambata, dupa meciul pierdut, la Cluj-Napoca, in fata Karolinei Pliskova 13 WTA), in Fed Cup, ca este trista deoarece nu a reusit sa castige si spera sa isi ia revansa in meciul cu Petra Kvitova 9 WTA) de duminica.

Simona Halep a sunat un prieten ca sa afle cum poate sa o invinga pe Petra Kvitova. Ce note si-a acordat Simona

Romania a pierdut cu 3-2 in fata Cehiei, dar Simona Halep a fost cea care ne-a adus in avantaj la inceputul zilei de duminica.

Kvitova: Simona Halep nu este degeaba numarul trei mondial

Jucatoarea de tenis Petra Kvitova a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca este multumita de jocul sau, chiar daca a pierdut, precizand ca Simona Halep nu este degeaba numarul trei mondial.

LIVETEXT Romania Cehia 1-1, suntem in ziua decisiva. Simona Halep si Petra Kvitova intra in setul al treilea

In sferturile de finala ale Fed Cup, Romania si Cehia isi reiau astazi disputa, iar cea dintai partida le opune pe invinsele primei zile, Simona Halep si Petra Kvitova.

Fed Cup/ Monica Niculescu a trecut de Petra Kvitova pentru ca are un stil unic in lume. Esti un geniu, i s-a spus romancei

Romania - Cehia este 1-1 dupa prima zi a disputei din Fed Cup, punctul nostru fiind adus de Monica Niculescu, desi asteptari uriase erau pe Simona Halep.

Simona Halep aduce Romania in avantaj contra Cehiei in Fed Cup

La capatul unui meci de trei seturi si peste doua ore, Simona Halep a invins-o pe fosta dubla castigatoare de la Wimbledon Petra Kvitova, cu 6-4, 3-6, 6-3, si a adus Romania mai aproape de calificarea in semifinalele Fed Cup.

Simona Halep, declaratie suprinzatoare dupa infrangerea din Fed Cup: M-am enervat...

Simona Halep a oferit prima reactie dupa infringerea in fata Karolinei Pliskova, scor 7-6, 4-6, 2-6. Sportiva noastra spera ca miine sa cistige, chiar daca o va intilni pe Petra Kvitova, cea mai valoroasa.

FOTOGALERIE Simona Halep, antrenament intens inainte de duelul cu Kvitova si Pliskova - A exersat indelung serviciul

Asa cum era de asteptat, Simona Halep a avut cei mai mult spectatori la antrenamentele care au avut loc vineri la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca in sferturile FedCup, Romania va intalni Cehia in acest weekend). Cei mai dornici sa o vada au fost si de aceasta data copiii, acestia obligand-o sa ramana minute bune dupa incheierea pregatirii pentru a semna autografe si pentru a face selfie-uri. Numarul trei mondial a exersat cel mai mult serviciul, iar de-a lungul antrenamentului a zambit la unele lovituri bune, dar s-a si certat, reprosandu-si in special faptul ca nu a ales solutiile optime in anumite momente.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )