Libnet.ro
UNICEF

09:31

Sadiq Khan, primarul Londrei, cere convocarea unui nou referendum privind apartenenta Marii Britanii la UE

Hotnews Hotnews,
 Sadiq Khan, primarul Londrei, cere convocarea unui nou referendum privind apartenenta Marii Britanii la UE

Primarul Londrei, Sadiq Khan, membru al Partidului Laburist de opozitie), a cerut Guvernului Theresa May sa organizeze un nou referendum pe tema apartenentei Marii Britanii la Uniunea Europeana, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Parlamentul britanic respinge din nou acordul pentru Brexit

Deputatii britanici au respins marti pentru a doua oara acordul privind Brexitul, in ciuda ultimelor modificari obtinute cu o zi in urma de Theresa May, aruncand Marea Britanie in necunoscut in ceea ce priveste viitorul sau, cu 17 zile inaintea datei prevazute pentru iesirea din Uniunea Europeana, scrie AFP. Mai multi lideri europeni si-au aratat dezamagirea fata de decizia Parlamentului de a respinge planul Brexit al Theresei May, chiar si dupa asigurari suplimentare din partea UE. Sadiq Khan, primarul Londrei, cere convocarea unui nou referendum privind apartenenta Marii Britanii la UE, iar Irlanda se declara foarte dezamagita de decizia Parlamentului britanic.

Sadiq Khan saluta respingerea acordului Brexitului in Parlament si indeamna la organizarea unui referendum

Primarul Londrei Sadiq Khan saluta respingerea de catre Camera Comunelor a acordului prost al Guvernului Theresei May cu Bruxellesul si indeamna la organizarea unui referendum, relateaza BBC News.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )