Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sagrada Familia va plati 36 milioane euro pentru a intra n legalitate, dupa 133 de ani fara autorizatie de constructie

Hotnews Hotnews,
 Sagrada Familia va plati 36 milioane euro pentru a intra n legalitate, dupa 133 de ani fara autorizatie de constructie

Celebra catedrala Sagrada Familia a stat 133 de ani fara autorizatie de constructie, iar acum, dupa un acord catalogat drept istoric cu autoritatile orasului, va plati 36 milioane euro pentru a rezolva lucrurile, scrie BBC, care citeaza El Pais. Lucarile la constructia Sagradei au inceput in 1882 si ar trebui sa se termine in 2026. continuă pe Hotnews

Fonduri europene 2018: Peste 29 milioane Euro pentru firme IT mici si mijlocii. Descarca ghidul solicitantului

Microintreprinderile si firmele mici si mijlicii IMM) din domeniul tehnologiei informatiei ITC) vor putea obtine noi fonduri europene, printr-o linie de finantare in valoare totala de peste 29 de milioane de euro pentru care s-a anuntat perioada de depunere online a proiectelor.

Miliardarul Bill Gates si UE - fond de investitii de 100 milioane Euro pentru firme de energie verde

Firmele inovatoare europene, inclusiv romanesti, vor putea obtine finantari pentru dezvoltarea de tehnologii in energiile nepoluante, printr-un nou fond de 100 de milioane de euro, care va fi format printr-o intelegere intre Uniunea Europeana si o coalitie initiata de miliardarul american Bill Gates, fondator al companiei Microsoft.

Peste 172 milioane euro pentru promovarea produselor agroalimentare din UE la nivel mondial

Comisia Europeana va aloca 172,5 milioane de euro din bugetul agricol al UE pentru a finanta promovarea produselor agroalimentare atat in Europa, cat si la nivel mondial, informeaza un comunicat de presa al executivului comunitar.

Am autorizat la plata 28,6 milioane de euro pentru fermieri

In noaptea aceasta am autorizat la plata 28,671 milioane de euro pentru 102. 077 fermieri. Azi este prima zi, sistemul merge in continuare, ordinele de plata pleaca catre trezorerii si banii catre fermieri. De aici incolo, pana joi, practic in 2-3 zile, banii trebuie sa intra in conturile fermierilor. Am spus ca pentru 100. 000 si iata ca sunt 102. 077 fermieri. Cinste lor bravo noua, a declarat astazi Petre Daea, ministrul agriculturii.

Turcia vrea sa repare Circul din Chisinau, dupa ce a oferit 10 milioane de euro pentru reparatia Presedintiei

Dupa ce recent a oferit 10 milioane de euro pentru reparatia cladirii Presedintiei, Turcia s-a aratat interesata sa investeasca in restabilirea cladirii Circului din Chisinau. Despre acest lucru a anuntat miercuri, 17 octombrie, la intrevederea cu prim-ministrul Pavel Filip, presedintele Turciei, Recep Erdogan, care a precizat ca responsabilii urmeaza sa studieze posibilitatea unei astfel de investitii, transmite serviciul de presa al Guvernului.

Incredibil! Sagrada Familia NU are autorizatie de constructie! Ce au decis autoritatile de la Barcelona

Incredibil! Celebra Sagrada Familia din Barcelona nu are autorizatie de constructie! Vizitata anual de milioane de turisti, opera lui Gaudi a functionat, practic, ilegal, potrivit El Pais. Abia anul acesta.

Cel mai important monument din Barcelona, Sagrada Familia, construit fara autorizatie

Cel mai cunoscut monument din Barcelona, catedrala inca neterminata Sagrada Familia, este construita,de mai bine de 130 de ani,fara autorizatie. Se pare ca in 1882, cand au inceput.

APIA le-a platit fermierilor peste 51 milioane euro

Ministerul Agriculturii a anuntat, astazi, ca, potrivit datelor Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA), pana la 17 octombrie, au fost platiti 191. 799 fermieri, in cadrul campaniei de plati in avans pentru acest an, suma autorizata la plata fiind in valoare de 51,18 milioane euro.

Amenda de 800 de milioane de euro pentru Audi

Compania auto germana Audi AG, divizie a grupului Volkswagen AG, a fost amendata cu 800 de milioane de euro 927 de milioane de dolari) pentru incalcarea nivelului emisiilor poluante la motoarele diesel de sase si opt cilindri, conform Reuters.

Audi, amenda de 800 de milioane de euro, pentru nerespectarea nivelului emisiilor poluante

Audi, divizie a grupului german Volkswagen AG, a anuntat marti ca a primit o amenda in valoare de 800 de milioane de euro 927 de milioane de dolari) pentru incalcarea nivelului emisiilor poluante la motoarele.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )