Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sahul devine materie optionala pentru elevii din clasele primare incepand din septembrie

Hotnews Hotnews,
 Sahul devine materie optionala pentru elevii din clasele primare incepand din septembrie

Sahul va fi materie optionala in scoli in invatamantul primar, incepand din anul scolar 2014-2015, a anuntat Ministerul Educatiei Nationale. Disciplina se numeste Educatie prin sah si cei care vor alege acest optional vor invata regulile sahului si strategii de joc fie pe durata unui an scolar, fie pe durata a doi ani scolari. Ministrul Remus Pricopie a aprobat programele scolare pentru materia Educatie prin sah, anul I si anul al II-lea de studiu. Descarca din articol programele scolare pentru Educatie prin sah si vezi ce vor invata copiii la aceasta materie. continuă pe Hotnews

Sahul, materie optionala pentru elevii din clasele primare incepand din toamna

Sahul va fi introdus, ca materie optionala, pentru elevii din clasele primare, incepand din aceasta toamna, potrivit MInisterului Educatiei Nationale MEN). in acest sens, ministrul Educatiei, Remus Pricopie,.

Elevii din clasele primare vor putea invata sah la scoala.

Elevii clasele primare primar vor putea invata sah la scoala, din toamna, in cadrul unor programe realizate cu specialistii din cadrul Federatiei Romane de Sah, informeaza Ministerul Educatiei Nationale MEN), arata Mediafax. Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, a aprobat, luni prin ordin de ministru, Programele scolare pentru disciplina optionala Educatie prin sah, anul I si anul al II-lea de studiu. Acestea intra in curriculum la decizia scolii pentru invatamantul primar si vor putea fi .

Consultatii gratuite pentru elevii din clasele a XII-a

Elevii din clasele a XII-a de la liceele din municipiul si judetul Arad, care vor sustine examenul de bacalaureat in acest an au ocazia sa participe incepand de astazio la consultatii gratuite.

Elevii din ciclul primar vor invata sah la scoala.

Elevii din clasele primare pot invata sah la scoala, incepand cu anul scolar 2014 - 2015, informeaza Ministerul Educatiei. Citeste si: Modelele de subiecte la Evaluarea nationala pentru clasa a II-a, a IV-a si a VI-a. Copiii au de citit basme si texte cu ursi Sahul va putea fi studiat pe parcusul a doi ani. Copiii vor invata regulile de joc, vor simula situatii de joc si vor invata diferite variante de joc. Programele de studiu au fost realizate in urma consultarilor cu specialistii din .

Dragos Anastasiu, Eurolines: Aplicarea accizei de 7 centi va avea un efect distrugator pentru transportatorii din Romania

Aplicarea accizei de 7 centi va avea un efect distrugator pentru transportatorii din Romania la modul general. Faptul ca se pregateste un act legislativ care sa limiteze efectul devastator prin returnarea a 4 centi este de salutat dar insuficient. Cei 3 centi plus diferenta pentru costurile legate de returnare ar trebui sa se regaseasca de IMEDIAT in preturile catre calatori, respectiv marfa pentru transportatori. Acest lucru nu va fi integral posibil pentru ca, de exemplu, la transportul international de persoane avem concurenta in zboruri. Ori kerosenul nu are nici macar TVA, ce sa mai vorbim de acciza. Prin urmare avem aici o problema concurentiala, a explicat pentru HotNews. ro Dragos Anastasiu, presedintele Eurolines Romania si unul dintre cei mai importanti transportatori rutieri de persoane.

Putin a infiintat ministerul pentru Afacerile din Crimeea.

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat un decret pentru infiintarea ministerului pentru Afacerile din Crimeea, a declarat, luni, premierul Dimitri Medvedev, anunta ITAR-TASS. Intr-un alt decret, Putin l-a desemnat pe Oleg Savelyev ca seful acestui minister. Savelyev a fost anterior ministru adjunct al Dezvoltarii Economice. Este posibil sa se formeze un corp federal separat ca ramura a Executivului pentru a se ocupa de problemele din Crimeea si Sevastopol, a spus Medvedev.

Aproape 339 milioane dolari pentru sanatatea din Romania

Banca Mondiala BM) a aprobat astazi un imprumut de 338,8 milioane dolari pentru tara noastra, destinat imbunatatirii accesului, calitatii si eficientei serviciilor de sanatate publica, potrivit unui anunt publicat pe site-ul BM.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )