Libnet.ro
UNICEF

22:45

Salaj: Parcuri in locul terenurilor abandonate. Care sunt cele 10 zone transformate in spatii verzi cu bani europeni

Adevărul Adevărul,
Salaj: Parcuri in locul terenurilor abandonate. Care sunt cele 10 zone transformate in spatii verzi cu bani europeni

Doua contracte de finantare in valoare de peste 20 milioane de lei, din fonduri europene nerambursabile, au fost semnate in prima zi lucratoare din 2020. continuă pe Adevărul

Utile: Cea mai utila rezolutie in 2020: redu dependenta de telefon cu acest truc; Vacante culinare in 2020. Care sunt cele mai potrivite destinatii pentru turistii gurmanzi

Cinci obiceiuri de dimineata pentru a avea mai multa energie. Modul in care ne petrecem dimineata poate. Putem citi super-rapid? Capacitatea de a citi rapid s-ar putea dovedi extrem de importanta.

Modificari Fiscale 2020: care sunt schimbarile pe care trebuie sa le stii

Legislatia fiscala din Romania are parte de o serie de modificari importante in acest an, un an in care, pe de alta parte, Guvernul va trebui sa duca o lupta grea cu cele doua deficite gemene care apasa greu pe umerii economiei.

VIDEO Vedetele se pregatesc pentru Gala Globurilor de Aur din aceasta noapte. Care sunt favoritii

Cea de-a 77-a editie a galei Globurilor de Aur va avea loc duminica noapte, la Los Angeles si da startul sezonului marilor premii cinematografice de la Hollywood. Gigantul de streaming Netflix, care a inceput sa produca in urma cu sase ani continuturi originale, conduce cu 34 de nominalizari.

Care sunt avantajele si ce risca Turcia in cazul unei interventii militare in Libia (analiza AFP)

Parlamentul turc l-a autorizat joi pe presedintele Recep Tayyip Erdogan sa trimita armata in Libia pentru a sustine guvernul din Tripoli, asediat de fortele rivale ale maresalului Khalifa Haftar. Daca Ankara doreste astfel sa ajute un aliat de care are nevoie pentru a-si sustine revendicarile asupra zacamintelor de hidrocarburi din Mediterana, implicarea pe terenul libian, de o amploare neanuntata inca, ar fi riscanta, afirma experti citati de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )