Libnet.ro
UNICEF

14:15

Salariatii din Romania au lucrat cel mai mult in randul tarilor UE, in 2013

Antena3 Antena3,
Salariatii din Romania au lucrat cel mai mult in randul tarilor UE, in 2013

Salariatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut cel mai mult in randul tarilor din UE, in medie 2. 099 de ore. Liber-profesionistii romani, cu 2. 024 de ore, se numara printre europenii cu cea. continuă pe Antena3

RAPORT Salariatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut cele mai multe ore din Uniunea Europeana

Salariatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut in medie 2. 099 de ore, cel mai mult in randul tarilor din UE, in timp ce liber-profesionistii romani, cu 2. 024 de ore, se numara printre europenii cu cea mai redusa activitate, potrivit institutului francez Coe-Rexecode.

De ce sufera bancile din Romania

Creantele generate de firmele aflate in insolventa, la nivel national, reprezinta 20% din PIB, aproximativ 25 de miliarde de euro. Bancile, cei mai importanti creditori din economie, au cel mai mult de suferit.

Pericolul de la ureche:telefoanele mobile care iradiaza cel mai mult

Un top mai putin cunoscut este cel al telefoanelor care emit cea mai mare cantitate de radiatii. Motorola ocupa primele locuri, in timp ce Samsung iradiaza foarte putin.

Pericolul de la ureche:Telefoanele care iradiaza cel mai mult

Un top mai putin cunoscut este cel al telefoanelor care emit cea mai mare cantitate de radiatii. Motorola ocupa primele locuri, in timp ce Samsung iradiaza foarte putin.

Andrei Gerea: Basescu ar trebui sa fie interesat mai mult de Romania decat de propria persoana

Deputatul Andrei Gerea, care face parte din Grupul de initiativa pentru pastrarea identitatii liberale, a declarat ca presedintele Traian Basescu ar fi trebuit sa fie interesat mai mult de Romania decat de propria persoana, macar la final de mandat.

Evolutii SPECTACULOASE la cel mai mare miting aviatic din Romania

Cel mai mare miting aviatic din Romania, BIAS 20148236;, al carui partener media este Antena 3, a inceput duminica dimineata. Renumiti pentru cele mai periculoase acrobatii in aer, membrii echipei Baltic B.

Antena 3, cea mai urmarita televiziune din Romania pe 24 iunie

Conform cifrelor oferite de Kantar Media, pe targetul 18+ urban, Antena 3 a fost cel mai urmarit post TV din Romania, marti, 24 iunie. Postul de nisa a inregistrat o medie de 3% rating si 12,3% cota de piata,.

Au crescut importurile de gaze din Rusia: micii consumatori vor plati cu 25% mai mult pentru gazele consumate

Populatia si micii consumatori vor plati de la 1 iulie cu 2,5% mai mult pentru gazele consumate, iar factura companiilor va urca cu 1,5%, pentru ca au crescut importurile de gaze din Rusia, a declarat presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare.

Populatia va plati cu 2,5% mai mult pentru gaze de la 1 iulie

Presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE), Nicule Havrilet, a declarat miercuri ca populatia si micii consumatori vor plati de la 1 iulie cu 2,5% mai mult pentru gazele consumate, iar factura companiilor va urca cu 1,5%, pentru ca au crescut importurile de gaze din Rusia .

UE va taia la mai mult de jumate pretul tarifului de transfer de date

De la 1 iulie, UE va taia pretul transferului de date la mai mult de jumatate, de la 45 de eurocenti/megabyte la 20 de eurocenti/megabyte cu TVA inclus).

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )