Libnet.ro
UNICEF

05:30

Salariatii disponibilizati ai Postei vor primi plati compensatorii de 7,4 milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Salariatii disponibilizati ai Postei vor primi plati compensatorii de 7,4 milioane de lei

Cei 3. 650 de salariati ai Postei Romane disponibilizati incepand de marti vor primi pana la finele acestui an, din bugetul asigurarilor pentru somaj, suma de 7,4 milioane de lei ca plati compensatorii, a anuntat compania. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 60.000 de nevoiasi din judetul Cluj vor primi alimente gratuite

Somerii, pensionarii, persoanele cu handicap grav si accentuat, persoanele cu venituri mici vor primi zilele urmatoare alimente gratuite datortira programului numit PEAD 2013. E vor primi faina alba, faina de malai, paste fainoase, ulei, rosii in suc propriu, zacusca, conserve din carne de porc, miere si zahar.

Revolta la Rapid! Giulestenii refuza sa se mai antreneze pana isi vor primi salariile.

Jucatorii giulesteni au boicotat antrenamentele echipei, parasind in grup baza ProRapid, dupa ce conducerea clubului nu si-a tinut promisiunea de a le plati, in aceasta saptamana, o parte din restantele salariale. Inainte de meciul amical disputat, sambata, cu CS U Craiova, fotbalistii de sub Podul Grant ajunsesera la o intelegere cu patronii gruparii, dar ulterior acestia nu au mai raspuns la telefoane. Dupa doua zile de asteptari, jucatorii rapidisti si-au luat, ieri, .

Beneficiarii unor masuri de dezvoltare rurala vor primi un avans din platile europene pe suprafata

Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) impreuna cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) au decis ca, incepand cu data de 05 septembrie, sa efectueze plata in avans pentru beneficiarii unor masuri de dezvoltare rurala din Axa II - Campania 2013.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )