Libnet.ro
UNICEF

21:15

Salariatii vor plati contributii sociale pentru o parte din tichetele cadou

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Salariatii vor plati contributii sociale pentru o parte din tichetele cadou

Salariatii vor plati contributii sociale pentru o parte din tichetele cadou primite din partea angajatorilor, exceptie facand biletele de valoare primite cu ocazia unor sarbatori, potrivit proiectului de Ordonanta pentru reglementarea unor masuri. continuă pe Wall-Street Ro

DNA spune ca a clasat doar o parte din dosarul primarului Catalin Chereches. Restul se afla pe rolul Tribunalului Maramures

DNA spune ca a clasat doar o parte din dosarul in care este vizat primarul din Baia Mare Catalin Chereches, respectiv un dosar disjuns din cel in care edilul a fost trimis in judecata in septembrie 2018, pentru fapte de coruptie. Dosarul in care Chereches a fost trimis in judecata se afla pe rolul Tribunalului Maramurs, a transmis DNA, la o zi dupa ce Chereches a sustinut ca procurorii i-ar fi clasat dosarul deschis in 2013 pentru abuz in serviciu, luare de mita in forma continuata, efectuarea de operatiuni financiare, acte de comert incompatibile cu functia, instigare la abuz in serviciu, respectiv trafic de influenta.

DEZASTRU URIAS pentru BUGETARII din Romania! Iata CINE va fi DAT AFARA! ANUNT de ultim moment

Vesti extrem de proaste pentru bugetarii din Romania! Vor avea loc concedieri masive! SOTIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, iN LACRIMI, DE DURERE! DIN PACATE, A CONFIRMAT ANUNTUL TRIST GALERIE FOTO) Ministerul.

DOCUMENT Fonduri 2019: Statul va plati mai mult pentru promovarea unor firme private in strainatate

Firmele romanesti vor beneficia in mai mare masura de decontarea, din bugetul de stat, a unor cheltuieli cu promovarea la targuri si expozitii in strainatate, prin Programul de promovare a exportului, conform unei propuneri de ordonanta de urgenta initiate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri.

Documentar cutremurator. Romania, parte din lumea brutala a sclaviei sexuale

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei un documentar cutremurator care prezinta lumea traficului de persoane, in care tinere din toata lumea sunt fortate sa devina sclave sexuale. 000 de.

DNA spune ca a clasat doar o parte din dosarul lui Chereches

DNA sustine ca a clasat dosarul deschis in anul 2013 pe numele primarului din Baia Mare, Catalin Che.

Avertizare pentru soferii din Romania! De maine sunt OBLIGATI sa faca asta! E oficial

Lovitura pentru soferii care circula pe drumurile nationale fara rovinieta valabila. CNAIR informeaza prin intermediul unui comunciat de presa ca incepand de maine vor fi puse in functiune pe reteaua .

Beijingul, amenintare directa pentru protestatarii din Hong Kong: Nu confundati retinerea cu care actionam cu slabiciunea

Protestatarii radicali din Hong Kong nu trebuie sa confunde retinerea cu care actioneaza autoritatile cu slabiciunea, a avertizat marti autoritatea chineza din Hong Kong, promitand ca infractorii violenti ce imping orasul catre un abis periculos vor fi adusi in fata justitiei, transmite Reuters.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )