Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ce salarii au juratii de la Vocea Romaniei in sezonul 9 al emisiunii de la PRO TV. Cine este cel mai bine platit

Playtech Playtech,
Ce salarii au juratii de la Vocea Romaniei in sezonul 9 al emisiunii de la PRO TV. Cine este cel mai bine platit

Pro TV difuzeaza o noua editie Vocea Romaniei, vineri, de la ora 20:30. Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirila si Horia Brenciu sunt pregatiti sa faca din nou show, unul pe masura salariilor pe care le primesc pentru prestatiile lor. Potrivit unor surse, Smiley este cel mai bine platit jurat, in timp ce Irina Rimes primeste . continuă pe Playtech

Vocea Romaniei Live Video pe Pro TV Vezi emisiunea de vineri, 8 noiembrie

In seara de 8 noiembrie, juratii de la Vocea Romaniei au decis cine vor fi concurentii care merg mai departe in competitia din acest sezon. Din partea Irinei Rimes au incantat trei prezente feminine, cu voci foarte bune, insa doar Cristina Dima a fost cea care a mers mai departe. Totodata, Tudor Chirila a avut .

S-A AFLAT: Sumele COLOSALE pe care le iau JURATII de la Vocea Romaniei! Diferente IMENSE pe statele de plata ale celor patru...

Daca e vineri seara, e Pro TV si Vocea Romaniei. Show-ul de succes are jurati pe masura. Iar Smiley, Irina Rimes, Tudor Chirila si Horia Brenciu sunt printre cele mai bine platite vedete din showbizul autohton.

Cine sunt ajutoarele antrenorilor de la Vocea Romaniei. Tudor Chirila o aduce in prim plan pe Gabriela Dutulescu

Vocea Romaniei a ajuns in unele din punctele culminante. Auditiile pe nevazute s-au terminat deja de o saptamana, iar probele dificile abia acum ii asteapta pe concurenti. Care sunt ajutoarele antrenorilor de anul acesta? Cine sunt ajutoarele antrnorilor de la Vocea Romaniei? Daca e vineriatunci sa fie voce! Pro TV a dat startul de saptamana .

La Vocea Romaniei, DECIZIA a fost luata: Dupa cum era de asteptat, e vorba de Horia Brenciu...

Horia Brenciu a revenit la Pro TV, in juriul de la show-ul Vocea Romaniei. Cantaretul a revenit cu forte proaspete, transmitandu-le colegilor de platou un mesaj pe ultima suta de metri, chiar in.

Legatura nebanuita dintre Tudor Chirila si antrenoarea vocala de la Vocea Romaniei. Momentul a avut loc in urma cu 24 de ani: S-a catarat pe gard, cu un buchet de flori

Intre Tudor Chirila si Gabriela Dutescu, antrenoarea vocala de la Vocea Romaniei, exista o legatura care are in spate multe amintiri. Una dintre ele a avut loc in urma cu 24 de ani. Legatura dintre Tudor Chirila si Gabriela Dutescu, antrenoarea vocala de la Vocea Romaniei Fiecare antrenor de la Vocea Romaniei are o mana .

Gabriel Cotabita, marturisiri neasteptate despre jurata de la Vocea Romaniei: Irina apare pe scena ca o incantare

Gabriel Cotabita a facut marturisiri neasteptate, pe Facebook, despre Irina Rimes, jurata de la Vocea Romaniei. Afirmatiile interpretului sunt flatante la adresa tinerei artiste. Gabriel Cotabita, marturisiri neasteptate despre jurata de la Vocea Romaniei Gabriel Cotabita 63 de ani) cantaret de muzica usoara si pop-rock, prezentator, producator muzical si de televiziune. Este solistul vocal al .

Irina Rimes a rabufnit la Vocea Romaniei: Foarte tare m-a enervat!. Momentul care a scos-o din sarite pe jurata

Irina Rimes este foarte exigenta cand vine vorba de concurentii pe care ii antreneaza. Acest lucru a iesit la suprafata in editia din seara de vineri, cand artista a rabufnit, la Vocea Romaniei. Nu e pentru prima data cande interpreta originara din Republica Moldova isi spune parerea directa si li se adreseaza in acest mod .

Premiera la Vocea Romaniei! Momentul care ii da mari emotii lui Smiley

Editia de pe 8 noiembrie ii da foarte mari emotii lui Smiley. Telespectatorii pot urmari o noua runda de knockout, in care vor exista si noi concurenti care sunt hotarati sa ofere tot ceea ce au mai bun, cand vor urca pe scena. Momentele unice de la Vocea Romaniei vor reprezenta si o premiera, pentru .

Tudor Chirila, scandal cu soferii din Bucuresti! Antrenorul de Vocea Romaniei a sesizat imediat Politia. Reactie total neasteptata a autoritatilor

Bucurestiul este, fara dar si poate, orasul masinilor, in care ele se plimba linistite cand si mai ales unde vor si stau unde le dorescrotile. De aici si oful lui Tudor Chirila, care se afla in plin scandal cu cativa soferi care au blocat trotuarul si accesul la trecerea de pietoni. Antrenorul de la Vocea .

Slatineanul Gabriel Biscoveanu continua drumul la Vocea Romaniei. Noul antrenor: Este o aparitie unica in acest concurs

Gabriel Biscoveanu, tanarul care a intors la auditiile pe nevazute trei scaune, continua drumul la concursul Vocea Romaniei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )