Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ce salarii au localnicii din Las Fierbinti. Cine sunt cel mai bine platiti in serial si de ce

Playtech Playtech,
Ce salarii au localnicii din Las Fierbinti. Cine sunt cel mai bine platiti in serial si de ce

Serialul Las Fierbinti este una dintre cele mai populare si mai de succes productii TV din Romania, fiind vizionata de milioane de romani, in fiecare marti si joi. Filmarile acestei comedii romanesti au inceput la data de 1 martie 2012, intreaga actiune desfasurandu-se in orasul Fierbinti-Targ, judetul Ialomita. Las Fierbinti, lider de audienta marti seara . continuă pe Playtech

Teste pentru coronavirus la doar 5 euro in Romania! Pentru cine sunt destinate

Ionut Stroe, ministrul Tineretului si Sportului, a anuntat ca testele rapide PCR vor putea fi folosite in sport. Au fost certificate in Romania, aspect foarte important pentru deblocarea unor competitii. in special la nivel de copii si juniori, unde lucrurile se aflau intr-un mare impas. Rezultatele testelor PCR vine in aproximativ 15 minute si, cel .

Cine sunt candidatii independenti care vor un loc in Parlament

Cel putin sase candidati independenti intra in cursa electorala pentru alegerile din 6 decembrie.

Alegeri SUA 2020 Cine sunt Alexandria Ocasio-Cortez si Trupa AOC, marile castigatoare ale alegerilor de marti

Ia-ti ochii pentru o secunda de la cei doi candidati trecuti de 70 de ani care se cearta pentru Casa Alba. Adevaratii castigatori ai alegerilor de marti sunt patru femei democrate de culoare, cunoscute ca Trupa AOC, scrie MSN.

Digi24: Cine sunt cei patru oameni ucisi in atacul terorist din Viena. Martor: Nu tragea la intamplare. A ucis cu sange rece

Patru persoane au fost ucise si mai multe ranite in atacul terorist de luni noaptea, din Viena. Atacatorul a fost ucis de fortele de ordine. Alte 14 persoane au fost retinute si audiate in acest caz. Martorii descriu momentele de groaza prin care au trecut.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2875 seconds )