Libnet.ro
UNICEF

18:30

Salarii mai mari pentru angajatii Volkswagen din Germania.

România Liberă România Liberă,
Salarii mai mari pentru angajatii Volkswagen din Germania.

Volkswagen va creste salariile de baza din Germania cu 3,4% de la 1 septembrie si cu 2,2% de la 1 iulie 2014, se arata intr-un comunicat transmis de companie, potrivit Mediafax. IG Metall a obtinut la mijlocul lunii mai majorari salariale pentru aproximativ 770. 000 de angajati din industria prelucratoare a landului Bavaria. Acordul este utilizat drept model in alte negocieri de munca din Germania. Citeste si Cresteri salariale la Volkswagen, in Germania Intelegerea cu Volkswagen, negociata . continuă pe România Liberă

PROTESTE. Angajatii Amazon din Germania intra in greva pentru a doua oara: cer salarii si beneficii mai mari

Sute de angajati ai retailerului online Amazon din Germania Amazon. de) vor intra in greva pentru a doua oara in aceasta luna, dupa ce in data de 14 mai au protestat vizavi de conducerea companiei cerand salarii si beneficii mai mari pentru activitatea.

Volkswagen va majora salariile a 100.000 de angajati din Germania

Volkswagen, cel mai mare producator auto din Europa, va majora salariile a peste 100. 000 de angajati din Germania, cu 5,7%, in urmatoarele 20 de luni, in urma unui acord incheiat de companie cu influentul sindicat IG Metall, transmite Bloomberg.

Somajul din Germania a crescut alarmant in luna mai

Somajul din Germania a crescut in luna mai de peste patru ori mai puternic decat anticipau analistii, numarul somerilor urcand la aproape 3 milioane, transmite Bloomberg. Numarul somerilor din Germania a.

Iron Man 3 a intrat in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie

Iron Man 3 a devenit al cincilea film cu cele mai mari incasari dint oate timpurile, devansand astfelTransformers, relateaza BBC News. Continuarea Iron Man, care a avut incasari de 1,14 miliarde dolari .

UEFA e cu ochii pe Steaua in cazul Valiza. Riscuri mari pentru campioana Romaniei

Din partea UEFA a aparut prima reactie in cazul Dosarului Valiza, iar mesajul transmis de oficialii fotbalului european este unul cat se poate de clar.

ANIF va cumpara energie mai ieftina pentru irigatii.

In opinia primului ministru, in contextul schimbarilor climatice avem nevoie de un sistem de irigatii fiabil pe termen lung. Inaintea emiterii unei ordonante de urgenta in baza careia Administratia Nationala pentru Imbunatatiri Funciare ANIF) sa poata cumpara energie mai ieftina, pentru irigatii, premierul Victor Ponta si ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, au vizitat cea mai mare statie de pompare din tara, cea de la Stancuta, judetul Braila. E, intr-adevar, un proiect strategic .

Criza economica si accentuarea fiscalitatii au adus un 2012 mai slab pentru Tarnava Sighisoara

Anul 2012 a fost unul mai slab pentru fabrica de articole de imbracaminte Tarnava Sighisoara, din cauza crizei economice, dar si a fiscalitatii crescute, potrivit doamnei Cecilia Hancu, Director General al companiei.

Rezolutie PNL: Proiect national pentru implicarea romanilor din strainatate in promovarea imaginii Romaniei

Delegatia permanenta a PNL a adoptat, luni, rezolutia Romanii de pretutindeni - resursa vitala a modernizarii Romaniei, potrivit careia este necesar un proiect national cu participarea institutiilor statului si a societatii civile pentru implicarea romanilor din strainatate in sustinerea dezvoltarii tarii si a promovarii imaginii Romaniei, relateaza Agerpres.

Fetele RAULUI! Asa aratau in copilarie cei mai mari DICTATORI ai lumii

Sunt cunoscuti peste tot in lume ca fiind cei mai duri, cei mai rai, cei mai urati, cei mai temuti si brutali indivizi. Dar candva si ei au fost copii si tineri inocenti, iar ceea ce i-a transformat ulterior.

Ponta: Veniturile sefilor din companiile de stat, limitate la cel mult de sase ori mai mari decat venitul mediu brut in ramura respectiva

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, in debutul sedintei de Guvern, ca se vor limita salariile persoanelor din conducerea executiva a companiilor de stat la cel mult de sase ori salariul mediu brut din.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )