Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce salarii au presedintii din Europa. Angela Merkel are cea mai mare leafa din Europa

Adevărul Adevărul,
Ce salarii au presedintii din Europa. Angela Merkel are cea mai mare leafa din Europa

Ce salarii au presedintii din Europa. Dupa ce presedintele francez Francois Hollande a renuntat, in 2012, la 30% din salariu, iar presedintele rus Vladimir Putin si-a taiat, in 2015, salariul cu 10 procente din cauza crizei care afecteaza tara sa, cancelarul german Angela Merkel este de departe cel mai bine platit lider european, potrivit unui clasament realizat in acest an de CNN Money. continuă pe Adevărul

Zgonea: in 2015, putem afirma ca suntem un lider european in termen de crestere economica. Am putea fi cea mai importanta tara din Europa in domeniul agriculturii

Valeriu Zgonea a declarat de Ziua Romaniei la Expo Milano 2015 ca, in opinia sa, Romania ar putea deveni cea mai importanta tara din Europa in domeniul agriculturii. Totodata, el a mai sustinut ca Romania se.

Pietele din Europa se mentin pe curs pozitiv

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs ascendent ieri, pentru a doua zi la rand, pe fondul rezultatelor financiare peste asteptari anuntate de companii, printre care Bayer AG si PSA Peugeot Citroen.

Adolescenta palestiniana care a impresionat-o pe Angela Merkel: imi doresc ca Israelul sa nu mai existe

Refugiata in varsta de 14 ani care a plans in fata Angelei Merkel, cancelarul German, dupa ce aceasta i-a spus ca nu poate opri eventuala deportare a familiei ei, a declarat ca spera ca, intr-o zi, Israelul sa nu mai existe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )