Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ce salarii vor mai creste in perioada urmatoare la stat

Antena3 Antena3,
Ce salarii vor mai creste in perioada urmatoare la stat

Legea salarizarii unitare a bugetarilor a prevazut mai intai o crestere generalizata de 25%, de la 1 ianuarie. Pentru anul 2018, in lege mai sunt trecute doua borne de cresteri,. continuă pe Antena3

incepand cu 12 februarie, televiziunile din Moldova nu vor mai transmite stirile si emisiunile politice rusesti

Legea ce interzice propaganda rusa este tot mai aproape de a fi implementata. Pana pe 12 februarie, radiodifuzorii si televiziunile aflate sub jurisdictia Republicii Moldova sunt obligati sa-si racordeze serviciile de programe audiovizuale in conformitate cu noile norme ale Codului audiovizual. Aceasta inseamna ca nu vor mai transmise programe informativ-analitice, militare si politice din Rusia.

Vine gripa! Ce masuri sunt de asteptat in perioada urmatoare

Europa se afla in fata unuia dintre cele mai dificile sezoane de gripa din ultimii ani, dupa ce tulpina H3N2 a fost confirmata si de laboratoarele europene. Nici Romania nu a facut exceptie, din cele 17 cazuri de gripa confirmate pana in prezent, patru fiind H3N2.

in curand grecii nu vor mai putea nici muri fara acordul creditorilor externi

Grecia avea nevoie de o minune dupa atatia ani de suferinta. Nu, nu este vorba despre sustenabilitatea cresterii economice fragile din ultima perioada si nici despre schimbarea perspectivelor economice dupa finalizarea ultimului program de salvare, care se va incheia in vara acestui an.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2567 seconds )