Libnet.ro
UNICEF

17:45

Salariile din Marea Britanie, in cel mai rapid ritm de crestere din ultimii 11 ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Salariile din Marea Britanie, in cel mai rapid ritm de crestere din ultimii 11 ani

Majorarea salariilor in Marea Britanie a fost peste asteptari in perioada martie - mai 2019, in timp ce rata somajului s-a mentinut la cel mai redus nivel din 1975, arata datele publicate ieri de Oficiul National de Statistica ONS), transmit BBC si Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie: Cel mai mare ritm de crestere al salariilor din ultimul deceniu

Majorarea salariilor din Regatul Unit a fost cu mult peste asteptari in perioada martie - mai 2019, .

Marea Britanie ar putea reduce salariile migrantilor est-europeni

O coalitie de angajatori din Marea Britanie sustine ca tara trebuie sa fie mai prietenoasa cu lucratorii de peste hotare, post-Brexit, si solicita politicienilor noi reguli pentru angajarea muncitorilor emigranti, printre care reducerea pragului salarial si extinderea duratei vizelor, scrie Sky News.

Marea Britanie vrea sa micsoreze salariile pe care le incaseaza romanii si alti est-europeni, dupa Brexit

Liderii din partidul de guvernamant din Marea Britanie vor sa reduca pragul salarial pentru migranti, de la 30. 000 la 20. 000 de lire sterline, astfel incat economia din arhipelag sa evite un deficit major dupa.

Muresan, catre premierul Finlandei: Consiliul UE, in timpul presedintiei finlandeze, sa o confirme cat mai rapid pe Kovesi ca procuror-sef european

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan i-a solicitat astazi oficial, in numele Grupului PPE din Parlamentul European, prim-ministrului Finlandei, Antti Rinne, ca alegerea Laurei-Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european sa fie confirmata de Consiliul Uniunii Europene cat mai rapid in timpul Presedintiei finlandeze a institutiei.

Reactia Ministerului Energiei la vestea ca ExxonMobil ar vrea sa vanda licenta din Marea Neagra: A eliberat o autorizatie pentru un zacamant de gaze din Tuzla

Ministerul Energiei incearca sa salveze aparentele dupa vestea ca americanii de la ExxonMobil vor sa vanda licenta de explorare si exploatare a gazelor din Marea Neagra. Astfel, la doar o zi dupa ce a aparut aceasta informatie, Ministerul Energiei a eliberat companiei americane o autorizatie pentru executarea unui studiu geotehnic in Tuzla.

ExxonMobil vrea un nou partener in proiectul de gaze din Marea Neagra

Americanii de la ExxonMobil, care exploreaza perimetrul de mare adancime Neptun din Marea Neagra alaturi de OMV Petrom, au informat reprezentantii Executivului, la sfarsitul saptamanii trecute, ca doresc atragerea unui nou partener in acest proiect.

Fifor: Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l aiba contracandidatul lui Iohannis

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirma ca lucrul cel mai important pe care trebuie sa il aib.

Bernard Arnault devine al doilea cel mai bogat om din lume

Francezul Bernard Arnault, presedintele grupului de lux LVMH, a devenit al doilea cel mai bogat om din lume, depasindu-l pe cofondatorul Microsoft Bill Gates, dar ramanand in urma altui american, fondatorul Amazon Jeff Bezos, potrivit unor clasamente efectuate de catre revista Forbes si agentia Bloomberg, relateaza AFP.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 8 - 15 IULIE BET - raliu catre noi maxime multianuale

Impulsionat in mod special de o evolutie puternic pozitiva a titlurilor OMV Petrom SNP) si de cresterea actiunilor societatilor bancare, indicele BET si-a continuat tendinta ascendenta pe care s-a inscris in prima parte a acestui an, atingand, gratie unei cresteri de 2,79%, aparuta in perioada 8 - 15 iulie, noi maxime multianuale, inchizand intervalul analizat la pragul de 9. 145,28 de puncte. Nivelul mentionat este cel mai ridicat atins de indicele de referinta al pietei noastre, care include cele mai tranzactionate saisprezece companii listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), din ultimii unsprezece ani si jumatate.

Dan Petrescu, despre returul cu Astana: Pentru mine personal e cel mai greu meci oficial de cand sunt la CFR Cluj

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, marti, ca meciul cu Astana, din mansa secunda a turului I preliminar al Champions League, este cel mai greu pentru el de cand a preluat formatia CFR Cluj.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )