Libnet.ro
UNICEF

17:30

Salariile din Romania in 2019: Cele mai mari tot in Bucuresti, Cluj ramane pe trei, iar decalajele regionale persista

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Salariile din Romania in 2019: Cele mai mari tot in Bucuresti, Cluj ramane pe trei, iar decalajele regionale persista

Bucurestenii vor obtine si in 2019 cele mai mari castiguri salariale nete din Romania, de 3. 384 lei, urmatoarele fiind Ilfov si Cluj, iar decalajele la nivel de regiuni se vor mentine in urmatorii trei ani aproape neschimbate sau chiar se vor accentua. continuă pe Wall-Street Ro

Adriana Bahmuteanu a luat una dintre cele mai mari decizii din viata sa: Ma marit si fac copil

Prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuteanu a decis in sfarsit sa puna capat lucrurile urate din viata sa, sa depaseasca episodul legat de divort si sa-si vada in continuare de.

Ion Cristoiu, despre scandalul Hexi Pharma: Cum se face DNA ca lucreaza in cazul uneia dintre cele mai mari afaceri de coruptie din istoria Romaniei

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre interventia DNA in cazul scandalului dezinfectantilor diluati distribuiti de Hexi Pharma. DNA a.

Cei mai mari producatori de uraniu din lume. Unde se afla Romania?

Uraniul este un metal care se gaseste atat in roci si in sol, cat si in apa, iar in stare naturala este slab radioactiv. Este folosit, printre altele, in industria farmaceutica, cea militara sau in cea energetica. Aceasta din urma foloseste cele mai.

Riscul de transmitere a sifilisului in Romania, printre cele mai mari din Europa. Despre bolile cu transmitere sexuala, la Adevarul Live de la ora 15.30

Romania se claseaza in primele zece tari din Europa in ceea ce priveste incidenta infectiilor cu transmitere sexuala. in 75% din cazuri, bolile cu transmitere sexuala nu prezinta simptome, insa in momentul depistarii lor, acestea pot fi intr-un stadiu avansat, foarte grav, avertizeaza specialistii.

Cimentistii au spus adio crizei: profituri si cu peste 80% mai mari si rulaje in crestere accentuata

Anul 2015 a fost unul in care se poate spune ca cei mai mari producatori de ciment la nivel local au spus Adio! crizei, asta dupa ce companiile din domeniul productiei de materiale de constructie cu cele mai mai incasari au revenit la.

Cat de mult s-au schimbat cei mai mari supereroi in ultimele decenii

Dupa cum probabil v-ati dat seama, unele schimbari nu au fost favorabile. Supereroii, dar si inamicii lor, s-au schimbat foarte mult in ultimii ani de zile. Unele dintre aceste schimbari au fost in bine, altele nu. Recent, am descoperit pe internet un articol in care erau prezentati unii dintre cele mai importante personaje de benzi [].

PwC Global CEO Survey 2016: 4 din 5 directori generali din Romania se concentreaza mai mult pe profitabilitatea pe termen lung decat pe cea pe termen scurt

Circa trei sferturi dintre directorii generali din Romania declara ca scopul firmelor pe care le conduc este sa creeze valoare pentru toate partile interesate, nu doar pentru actionari, iar 4 din 5 spun ca se concentreaza mai mult pe profitabilitatea pe termen lung decat pe cea imediata, arata cea mai recenta editie a raportului pentru Romania a PwC Global CEO Survey 2016. Printre partile interesat se numara clientii, actionarii, angajatii, competitorii, comunitatea locala dar si institutiile guvernamentale si cele de reglementare.

ALEGERI LOCALE 2016. Al V-lea mandat consecutiv pentru primarul comunei cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania

Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, social-democratul Gheorghe Damian, a castigat cel de-al V-lea mandat consecutiv, cu 85%, reprezentantii PSD obtinand noua din cele 11 mandate de consilier local.

Povestea ArtCraft, magazinul care vinde amintiri din Romania de 3,4 mil. euro

ArtCraft Design, unul dintre cele mai cunoscute lanturi de magazine cu suveniruri din tara, a generat anul trecut afaceri de aproximativ 3,4 milioane de euro din vanzarea de amintiri din Romania atat catre turisti straini, cat si catre romani.

Sinteza zilei: Politician din SUA, despre violarea drepturilor in anticoruptia din Romania

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, declaratia uneia dintre cele mai influente persoane din SUA, care se declara ingrijorata de spectacolul catuselor din Romania. Congresmena Loretta.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )