Libnet.ro
UNICEF

12:30

Salariile a mai mult de jumatate dintre bugetari se vor majora in medie cu 5% de la 1 august

B1 B1,
Salariile a mai mult de jumatate dintre bugetari se vor majora in medie cu 5% de la 1 august

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciau, a anuntat, miercuri, ca salariile a mai mult de jumatate dintre bugetari se vor majora in medie cu 5% de la 1 august. Cea mai mare crestere va fi icirc. continuă pe B1

Salariile a mai mult de jumatate dintre bugetari se vor majora in medie cu 5% de la 1 august (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Dan Suciau, a anuntat, miercuri, ca salariile a mai mult de jumatate dintre bugetari se vor majora in medie cu 5% de la 1 august. Cea mai mare crestere va fi icirc.

Dan Suciu: Salariile a jumatate din bugetari vor creste in medie cu 5% de la 1 august

Salariile a circa jumatate din bugetari vor creste in medie cu 5% de la 1 august, ca urmare a aplicarii Ordonantei de Urgenta privind echilibrarea salariilor bugetarilor, a anuntat Dan Suciu, purtator de cuvant al Guvernului. Pentru unele categorii de bugetari, majorarile ar putea fi mai consistente. De exemplu, in cazul asistentilor sociali s-ar putea ajunge la cresteri de pana la 20%. Potrivit acestuia, toate datele de majorare se vor raporta la un salariu minim de 1. 250 lei, cat va fi de la 1 mai 2016, in urma unei noi cresteri.

Remus Borza: Complexul Energetic Hunedoara va intra in faliment; poate fi salvat doar daca dam afara jumatate dintre mineri

Complexul Energetic Hunedoara, aflat in insolventa, poate fi salvat doar daca vor fi concediati jumatate dintre mineri si dintre angajatii termocentralelor din Valea Jiului, a declarat Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, intr-un interviu acordat Agerpres.

CE Hunedoara va intra in faliment; poate fi salvat doar daca dam afara jumatate dintre mineri

Complexul Energetic Hunedoara, aflat in insolventa, poate fi salvat doar daca vor fi concediati jumatate dintre mineri si dintre angajatii termocentralelor din Valea Jiului, considera Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica.

Romanii au cumparat mai mult si mai scump in 2015, fata de anul precedent

Consumul casnic in zona de FMCG a crescut anul trecut cu 1,5% fata de 2014 si a fost stimulat de mai multi factori. Printre acestia se numara scaderea TVA si cresterea salariilor unor categorii de bugetari si a pensiilor.

TOP: Tarile din UE in care angajatorii cheltuiesc cel mai mult cu forta de munca din constructii

Cheltuielile cu forta de munca, respectiv cu salariile si contributiile, sunt in crestere la nivelul Uniunii Europene, in toate domeniile de activitate, ceea ce ridica costurile angajatorilor. wall-street. ro iti prezinta tarile care au cele mai mari.

Pietele globale de actiuni vor fi afectate din ce in ce mai mult de ingrijorarile cu privire la China

Efectele asupra pietelor globale provocate de socurile economice din China vor creste in urmatorii ani, pe masura ce influenta financiara a Chinei creste, iar utilizarea yuanului in tranzactiile internationale se extinde, a aratat astazi Fondul Monetar International, potrivit Reuters.

Grassi, Enel: In trei ani, un sfert dintre clienti vor plati facturile online

Furnizorul de energie Enel estimeaza ca 25% din totalul clientilor sai vor plati facturile exclusiv online in urmatorii trei ani, in 2015 fiind efectuate cu 33% mai multe plati online pentru factura de energie electrica, comparativ cu anul anterior,.

Piata acoperisurilor se asaza si conteaza mai mult partea de servicii corecte si serioase

Reporter: De cand este compania pe piata noastra si ce tipuri de servicii prestati? Daniel Udisteanu: Suntem pe piata din 2007. Acopero ofera consultanta in vederea alegerii celei mai corecte solutii pentru invelitoare, atat din punct de vedere al sigurantei, cat si al aspectului, la un pret corect.

Seasons Primaverii Mai mult decat o casa, un stil de viata

Seasons Primaverii este un proiect rezidential desenat si realizat pentru a satisface cele mai exigente standarde de excelenta.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )